Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Interaktív élő történelmi játék Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 22.
Játszani hív a megelevenedő történelmi közegbe a Szent István Király Múzeum. A Városi Képtár – Deák Gyűjteményben november 26-án, szombaton Czóbel Béla festőművész életét idézik meg a kiállítóterekben felbukkanó kortársak, akik egy-egy fontos állomás kapcsán mesélnek majd a művész életéről.

 

Játékos, múltidéző eseménnyel készül advent első hétvégéjén a Szent István Király Múzeum: a Városi Képtár – Deák Gyűjtemény Czóbel Béla munkásságát bemutató, "Párizs levegőjét hozta" című kiállításában megidézik a festő életpályájának néhány fontos állomását. A képtár tereiben az egyes korszakok jellegzetes karakterei bukkannak fel, és mesélnek Czóbel kötődéseiről az adott helyszínhez. Mindemellett a résztvevők egy kis vendéglátás keretei között élhetik át a párizsi kávéházi hangulatot.

A november 26-án, szombaton 15.30 órakor kezdődő programra 2500 forintért váltható belépőjegy.  A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, ezt 2022. november 23-ig, a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen lehet megtenni.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >