Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Két Extraligás röplabdamérkőzés is lesz szombaton a VOK-ban
Két Extraligás röplabdamérkőzés is lesz szombaton a VOK-ban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. december 03.
A MÁV Előre SC női, valamint férfi röplabdásai is parkettre lépnek december 3-án, szombaton a magyar bajnokság legmagasabb osztályaiban. A férfiak a sereghajtó, a nők a második helyezettet fogadják hazai pályán.

 

Dupla meccsel kezdi a decembert a MÁV Előre SC-Foxconn és a MÁV Előre SC-St Solar csapata. A fehérvári férfi röplabdacsapat december 3-án, szombaton 11.00 órától a tabella utolsó helyén álló KISTEXT JP Auto Mercedes együttesét fogadják. A két csapat az elmúlt két évben öt alkalommal találkozott egymással, ezeken két MÁV Előre siker mellett három Kistext győzelem született. A vendégeknek idén azonban még senkit sem sikerült legyőzniük, a fehérváriak pedig egy esetleges győzelemmel felkapaszkodhatnak a bajnokság harmadik helyére. A fehervarvolley.hu-nak nyilatkozó Kholman Norbert, a MÁV Előre SC-Foxconn csapatkapitánya elmondta, a szokatlan kezdési időpont ellenére fegyelmezett játékkal, az edzői utasításokat betartva jó eséllyel vágnak neki a mérkőzésnek.

Az év utolsó mérkőzését játssza a női röplabdacsapat az Extraligában. A MÁV Előre SC-St Solar együttesére igazi rangadó vár, hiszen december 3-án, szombaton 19.00 órától a Swietelsky-Békéscsabai RSE-t fogadják a Videoton Oktatási Központban. A vendégek mindössze egy ponttal maradnak el a listavezető Vasas mögött, még a hazaiak újoncként a tabella alsó feléből próbálnak feljebb jutni. Nagy Fanni vezetőedző bizakodó, hiszen fiatal játékosai az ország egyik legjobb csapata ellen mutathatják meg tudásukat.

 

2022. december 3. szombat 11.00
Férfi Extraliga, 10. forduló
MÁV Előre SC-Foxconn – KISTEXT JP Auto Mercedes

 

2022. december 3. szombat 19.00
Női Extraliga, 7. forduló
MÁV Előre SC-ST Solar – Swietelsky Békéscsabai RSE

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >