Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Dicsőség! – új helyszínen ad karácsonyváró hangversenyt a Vox Mirabilis Kamarakórus Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. december 07.
A Vox Mirabilis Kamarakórus Dicsőség! címmel karácsonyváró hangversenyt ad a Krisztus Király Templomban. A kórus olyan különleges magyar és nemzetközi dallamokkal készül, amelyek először szólalnak meg Magyarországon.

 

December 10-én, szombaton 19 órától új helyszínen, a Krisztus Király templomban (Zsolt utca 30.) szervez karácsonyváró koncertet a Vox Mirabilis Kamarakórus Dicsőség! címmel. A koncerten igazi adventi-karácsonyi hangulat és meglepetés is várja az érdeklődőket.

A fellépő Vox Mirabilis Kamarakórus ma egyike Magyarország legaktívabb és legkreatívabb együtteseinek, nevüket a határon innen és túl, csaknem egész Európában ismerik. A kórus számtalan koncertet, kórustalálkozót és szakmai programot szervez, hosszú évek óta önálló hangversenybérletük is van. Nemzetközi hírű kórusokkal, művészekkel, karmesterekkel koncerteznek együtt és nemzetközi fesztiválokon is szerepelnek. Rendszeres meghívottjai a Magyar Állami Operaház Diótörő Fesztiváljának, fellépnek a Mátyás Templomban, valamint több éve karácsonyi koncertturnén énekelnek Bécsben.

A december 10-ei koncerten vendégként ad elő a Fiori Musicali - Lits Zsuzsanna vezetésével. A részvételhez belépőjegy vásárlása szükséges, amit a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen keresztül lehet megtenni. A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

További információ: www.voxmirabilis.hu, +36 20 952 7521

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >