Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Hétfőn és kedden forgalomkorlátozás lesz a Rákóczi úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. december 11.
Aszfaltozási munkálatok miatt december 12-én, hétfőn 8.00 órától előreláthatólag 16.00 óráig, majd december 13-án, kedden 8.00 órától 12.00 óráig útzárat vezetnek be a Rákóczi utca Széna tér és Ősz utca közötti, Várkörút irányába vezető szakaszán, valamint a Rákóczi út – Gáz utca – Király sor – Széna tér csomópont Gáz utcai ki- és becsatlakozó ágain. A lezárás érinti a közösségi közlekedést is, az útszakaszt érintő autóbuszjáratok változásait közleményünkben olvashatják.

 

A Rákóczi utcában zajló kerékpárút-építés aszfaltozási munkálatai miatt útzárat vezetnek be december 12-én, hétfőn 8.00 órától előreláthatólag 16.00 óráig. Az útzár a Rákóczi út Széna tér és Ősz utca közötti, a Várkörút irányába vezető szakaszt érinti. A zárás a Rákóczi utca – Gáz utca – Király sor – Széna tér csomópontnak kizárólag a Rákóczi úti kihajtó ágát érinti, a csomópont többi ágán a be- és kihajtás nem kerül korlátozásra. Az útzár továbbá nem érinti az Ősz utca Rákóczi utcai csatlakozását, így az Ősz utcából a gépjárművek kihajtása biztosított marad.

Szintén útzárra kell készülnie a lakosságnak december 13-án, kedden 8.00 órától előreláthatólag 16.00 óráig a Rákóczi út – Gáz utca – Király sor – Széna tér csomópont Gáz utcai ki- és becsatlakozó ágain. A csomópont többi ágán a be- és kihajtás nem kerül korlátozásra, az útzár időtartama alatt a Budai út irányából a Gáz utca Királysor irányába vezető ága zsákutcaként működik. A zárás időtartama alatt a Gáz utcában és az arról nyíló útszakaszokon található ingatlanok, intézmények a Budai út, valamint a Sarló utca irányából közelíthetőek meg és hagyhatóak el.

A december 12-ei, hétfői útzár miatt az útszakaszt érintő autóbuszjáratok a következők szerint közlekednek:

33 Fecskeparti lakótelep felé

Kimaradó megállóhely:

  • Széna tér (33)

Érintett megállóhely:

  • Gáz utca / Budai út „A”

A járatok az Áron Nagy Lajos téren a József Attila utcában található „D” kocsiálláson állnak meg.

16 Szedreskerti lakónegyed felé
17 Csapó utca felé
24 Jancsár utca felé
25 Jancsár utca felé
30 Feketehegy felé

Érintett megállóhely:

  • Gáz utca / Budai út „A”

A járatok a Széna téren a Gáz utcában található „C” kocsiálláson állnak meg, az Áron Nagy Lajos téren a József Attila utcában található „D” kocsiálláson állnak meg.

31 Vasútállomás felé
32 Vasútállomás felé
35 Vasútállomás felé

Kimaradó megállóhely:

  • Áron Nagy Lajos tér (31, 32)

Érintett megállóhely:

  • Gáz utca / Budai út „A”

A járatok a Széna téren a Gáz utcában található „C” kocsiálláson állnak meg.
A 35-ös buszok az Áron Nagy Lajos téren, a József Attila utcában található „D” kocsiálláson állnak meg.

A december 13-ai, keddi útzár miatt az útszakaszt érintő autóbuszjáratok a következők szerint közlekednek:

33 Fecskeparti lakótelep felé

Kimaradó megállóhely:

  • Széna tér

A 33-as buszok a Gáz utca / Budai út megállóhely Budai úton található „A” kocsiállását, az Áron Nagy Lajos tér József Attila utcában található „D” kocsiállását érintik.

23 Videoton Ipari Park felé
34 Vasútállomás felé

Kimaradó megállóhely:

  • Széna tér; Gáz utca / Budai út; Lövölde utca

A 23-as és 34-es buszok az Áron Nagy Lajos téren a József Attila utcában található „C” kocsiállást, Budai / Deák Ferenc utca, valamint az Árpád utca megállóhelyeket érintik.

Arra kérik a gépjárművezetőket, hogy úti céljaik megközelítése során az útzárat vegyék figyelembe, közlekedésük során fokozott figyelemmel járjanak el. Megértésüket és együttműködésüket köszönik.

 

 
< Előző   Következő >