Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kerámiakiállítás és Családi bütykölde
Kerámiakiállítás és Családi bütykölde Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 10.
Kiállítással és családi bütyköldével indulnak a közösségi programok a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban. Az itt működő felnőtt kerámia szakkör tagjainak alkotásaiból január 13-án, pénteken 16 órakor nyílik kiállítás, míg január 14-én, szombaton délelőtt diafilm-vetítéssel és vesszőfonással várják a család apraja-nagyját.

 

A sikeres, téli szünetben rendezett tábort követően január második hetében indulnak el a közösségi programok a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban. Január 13-án, pénteken 16 órakor nyíló, Kiállítás a Felnőtt kerámia szakkör alkotásaiból című tárlaton dr. Bécsi Éva, Bihari Józsefné, Domjánné Czetli Margit, Habi Ildikó, Jónás Csaba, Nagy Károlyné, dr. Némethné Szele Magdolna által készített használati tárgyak láthatóak. A kiállítást Franta Dezső keramikus nyitja meg.

Január 14-én folytatódik a Családi bütykölde programsorozat. Szombaton 10 órától diafilm-vetítéssel indítják az első alkalmat, amelyre lehet vinni bögrét, hogy bekuckózva, teát iszogatva lehessen a meséket nézni, hallgatni. A foglalkozás második felében a vesszőfonást próbálhatják ki az érdeklődők, és a gyermekek számára egy ügyességi játékot, gúzskarikát lehet készíteni.

A program ingyenes, de bejelentkezéshez kötött. Jelentkezni az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen lehet.



 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >