Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Gárdonyi roll-up kiállítás és ÖsszeHangoló foglalkozás az Aranybulla Könyvtárban
Gárdonyi roll-up kiállítás és ÖsszeHangoló foglalkozás az Aranybulla Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 16.
Az Aranybulla Könyvtárba érkezik január 16-án, hétfőn a Ezerarcú Gárdonyi című utazó rollup-kiállítás, amely az író halálának 100. évfordulója alkalmából készült. Ugyancsak hétfőn 16.00 órakor lesz a méltósággal megélt halállal foglalkozó Ars Moriendi programsorozat ÖsszeHangoló című foglalkozása.

 

Január 16-tól, hétfőtől az Aranybulla Könyvtárban látogatható az Ezerarcú Gárdonyi című utazó roll-up kiállítás. A tárlatot hétfőn 10.00 órakor Rodics Eszter, a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola elnöke nyitja meg, előadást tart Gránitz-Pápai Judit, a Népfőiskola kulturális szervezője. A 11 roll-upból és egy tájékoztató táblából álló kiállításon a látogató képet kap arról, hogy mennyi mindennel foglalkozott az író, illetve mennyire sokoldalú, különleges szereplője volt a magyar irodalomtörténetnek.

Az Ars Moriendi foglalkozás hétfőn 16.00 órakor kezdődik. Ajánlják családtagoknak, hozzátartozóknak, betegeknek és mindenkinek, akit a méltósággal megélt halál foglalkoztat. Az ÖsszeHangoló című programon a hangtálak, a szélcsengők és egyéb intuitív hangeszközök rezgései, hangjai segítenek a terem harmóniájának megteremtésében, ami támogatja a testi, lelki egyensúly és összhang helyreállítását, újbóli megszületését. A mintegy másfél órás programot Sprok Andrea vezeti.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >