Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Papírforma-siker a MAFC ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsu Press   
2023. január 16.
3-0-ra nyert a házigazda MÁV Előre SC-Foxconn a MAFC-BME ellen, a férfi röplabda Extraliga alapszakasz 13. fordulójában. A találkozó érdekessége volt, hogy az ellenfélnél négy MÁV utánpótlás röplabdázó is pályára lépett kölcsönjátékosként.

 

Az első szettben egyértelműen dominált a vendéglátó, amely 13-8 után 17-10-nél tovább növelte előnyét. A hajrában ugyan kicsit leengedett a MÁV, de így is nagy különbséggel, 25-17-re nyert.

A második játszma sokkal simább volt az elsőnél, a nehéz gazdasági helyzetben lévő MAFC érthető okokból nem volt egy súlycsoportban Dávid Zoltán együttesével. A tizedik pontját mindössze akkor szerezték a fővárosiak, amikor a hazaiak neve mellett már huszonnégy szerepelt. A szett vége 25-10 lett.

A harmadik felvonásban sem változott a játék képe, a MÁV akarata érvényesült, aminek ezúttal is fölényes, 25-12-es siker lett a vége. MÁV Előre 3-0-ra hozta a kötelezőt és előrelépett a tabella ötödik helyére. A mérkőzés legponterősebb röplabdázója Pesti Marcell volt huszonhárom ponttal.

Férfi röplabda Extraliga alapszakasz, 13. forduló
MÁV Előre SC-Foxconn — MAFC-BME 3-0 (17, 10, 12)
Székesfehérvár, 150 néző. Vezette: Árpás, Varjasi.
MÁV: Eke, Szabó, Pesti, Koci, Kholman, Doda. Csere: Takács, Szentesi (liberók), Deliu, Boa, Ambrus, Bibók. Vezetőedző: Dávid Zoltán.
MAFC: Szávai, Szappanos, Czita, Bandi O., Szabó, Bandi B. Csere: Tepszis (liberó), Csépke, Gyenes. Vezetőedző: Pápai Péter.

Dávid Zoltán: „Örülök a győzelemnek, fontos három pontot szereztünk. A mai taktika az volt, hogy próbáljunk a jövő heti, Pénzügyőr elleni mérkőzésre gyakorolni, az új játékosokat igyekezzünk játékba hozni, hogy a következő bajnokin megfelelő ritmusban tudjunk játszani.”

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >