Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A teljes fűtési szezonban nyitva marad a Városi Uszoda
A teljes fűtési szezonban nyitva marad a Városi Uszoda Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 16.
Biztosan nyitva marad a Csitáry G. Emil Városi Uszoda a fűtési szezon végéig. Mindez az újabb kormányzati támogatásnak köszönhető, melyről sportszakmai és stratégiai szempontok alapján döntött a kabinet – adta hírül közösségi oldalán dr. Cser-Palkovics András polgármester. A teljes bejegyzés az alábbiakban olvasható.

 


További 127 millió forintot kapunk az államtól az uszodára, tehát biztosan nyitva tudjuk tartani azt a teljes fűtési szezonban‼️

A kormány a sportszakmai és stratégiai szempontok alapján több uszoda nyitva tartásának a költségeit is jelentős részben átvállalta országszerte, köztük a mi Csitáry uszodánkét is! Ennek a támogatásnak a második, 2023 első negyedévére szóló része most megérkezik, hiszen hatékony és konstruktív tárgyalásokat tudtunk folytatni Schimdt Ádám sportért felelős államtitkár úrral.

Az uszodát így biztosan nyitva tudjuk tartani a további téli hónapokban is. A mostani 127 millió forint az uszoda rezsiköltségének jelentős részét fedezi, a maradékot természetesen az Önkormányzat állja. Bízom abban, hogy sokaknak hoz majd ez örömet!

A Kormány a mostani támogatással már összesen fél milliárd forintnyi támogatást adott ahhoz, hogy ki tudjuk fizetni a megemelkedett rezsiköltségeket. Köszönöm tehát mind a kormányzatnak, mind Vargha Tamás barátomnak, hogy mindig képviseli városunk érdekeit nem csak az Országgyűlésben, de a Kormány előtt is!"



 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >