Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kreatív ökoklub a Hiemer-házban és a tél hangjai a Sóstón
Kreatív ökoklub a Hiemer-házban és a tél hangjai a Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 18.
Újabb izgalmas ismeretterjesztő programokra hívják a természet szerelmeseit. Január 20-án, pénteken a Hiemer-házban rendeznek kreatív ökoklubot, majd január 21-én, szombaton a tél dallamaira hangolódhatunk a Sóstón tett sétával.

 

Január 20-án, pénteken 17.00 órakor kezdődik a kreatív téli ökoklub a Hiemer-ház pincéjében. A gyerekeket sok kézműveskedéssel, meséléssel és játékkal várják, lehet készíteni madáretetős képet, és ismerkedni az etető körül röpködő éhes csőrösökkel egy interaktív mese keretében. A programot 6-10 éveseknek ajánlják, és maximum 30 főt tudnak fogadni. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött ( Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ; +36/22 202-373), a részvételi díjat átutalással, készpénzzel vagy bankkártyával lehet kifizetni a Tourinform irodában.

Január 21-én, szombaton 10.15 órakor A tél hangjai a Sóstón címmel indul interaktív túra. A résztvevők megismerkednek a természetvédelmi terület téli madárvilágával és a természet dallamaival, együtt hallgathatják meg a cinkék, őszapók, vörösbegyek és különféle récék hangjait, miközben életmódjukkal is megismerkednek. A túra időtartama 1,5-2 óra, a gyülekező a Sóstó Vadvédelmi Központban lesz. A részvétel regisztrációhoz kötött ( Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ; +36/22 202-373) és legfeljebb 25 főt tudnak fogadni. Fizetni ebben az esetben is átutalással, készpénzzel vagy bankkártyával a Tourinform irodában lehet.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >