Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
A Falcon ellen játszik az Arconic-Alba Fehérvár a Magyar Kupa Final Four-ért Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 19.
Hétfőn este kisorsolták a Magyar Kupa Final Four párosításait, mely szerint a székesfehérvári kosarasoknak a Szombathelyi Falco KC ellen kell kivívniuk a továbbjutást. A négyes döntőt április 8-án és 9-én, vélhetően a budapesti Tüskecsarnokban rendezik meg.

 

Hétfőn este az M4 Sport tévécsatornán kisorsolták a Magyar Kupa 2023-as négyes döntőjének lehetséges résztvevőit. Az idei évben az NB1-es alapszakasz első köre döntötte el a párosításokat, valamint a tabellán elfoglalt helyezés a pályaválasztások lehetőségét. Az így kialakult eredmény alapján a Magyar Kupa negyeddöntőjében az Arconic-Alba Fehérvár csapatának a Szombathelyi Falco KC otthonában kell kivívnia a továbbjutást az április 5-ei hétvégén. A fehérváriak az idei szezonban már játszottak egyszer a Falco ellen, akkor 90-77 arányban alulmaradtak.

 

A negyeddöntő párosításai:

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Arconic-Alba Fehérvár
Szolnoki Olajbányász – Zalakerámia ZTE KK
Sopron KC – MVM-OSE Lions
Atomerőmű SE – Duna Aszfalt DTKH Kecskemét

 

A negyeddöntők után, vélhetően április 8-án és 9-én rendezik meg a Zsíros Tibor Magyar Kupa négyes döntőjét a budapesti Tüskecsarnokban. A tavalyi évben a Fehérvár mindössze az elődöntőig jutott, miután a Szeged szoros mérkőzésen múlta felül a később NB1-es bronzéremig jutó csapatot.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >