Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A jövőd biztonsága – nyílt napot tartanak a Kodolányi János Egyetemen pénteken
A jövőd biztonsága – nyílt napot tartanak a Kodolányi János Egyetemen pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 19.
A jövőd biztonsága mottóval szerveznek nyílt napot a Kodolányi János Egyetem mindhárom képzési helyszínén, többek között Székesfehérváron. Az érdeklődőket január 20-án a Fürdő utcai épületbe várják, előzetesen az Egyetem honlapján lehet jelentkezni.

 

Január 20-án, pénteken 10.00 órakor kezdődik a személyes részvételű nyílt nap a Kodolányi János Egyetem székesfehérvári képzési helyén, a Fürdő utca 1. szám alatti épületben. A három évtizedes múltra visszatekintő intézmény szeretettel hívja és várja mindazokat a fiatalokat, akik nappali képzés keretében továbbtanulnának, de még nem tudják, hova jelentkezzenek, ám felelősségteljesen, megalapozottan szeretnék meghozni életük egyik legfontosabb döntését. A nyílt napon szó lesz többek között az egyetemi képzésekről és az új felvételi rendszerről.

A 2023. évi általános felvételi eljárástól a Kodolányi János Egyetem első körben megszünteti a minimum ponthatárokat, valamint – az anglisztika szak kivételével – az emelt szintű érettségi sem lesz kötelező. A cél, hogy minél jobban megkönnyítsék a jelentkezést a diákok számára – olvasható az intézmény honlapján.

A nyílt napra az egyetem honlapján lehet előzetesen regisztrálni.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >