Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Szeretetbe kapaszkodva! – játékra hívja a házaspárokat a SZÉNA Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA Egyesület   
2023. január 20.
Ismét megrendezik – immár 16. alkalommal – a Házasság hetét február 12. és 19. között. A különleges alkalomhoz kapcsolódóan a SZÉNA Egyesület házaspárok számára hirdetett két pályázatot, melyeken értékes nyeremények találnak gazdára.

 

Közel két évtizede Angliából indult el ez a kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára irányítja a figyelmet. A házasság hetét mára 4 kontinens 21 országában ünneplik, itthon és nemzetközi szinten is számos ismert közéleti személyiség csatlakozott a kezdeményezéshez, hogy kifejezze elköteleződését. Magyarországon 2008 óta rendezik meg a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával az eseménysorozatot több nagyváros, település, közösség részvételével.

A SZÉNA Egyesület a Családokért két pályázatot hirdetett:

- A „Hívd randira házastársadat!” elnevezésű pályázat keretében azt kérik a résztvevőktől, hogy január 23. és február 12. között töltsenek el kettesben egy kis időt és a randevún készítsenek egy közös képet is. Azok a házaspárok, akik teljesítik a feladatot és a fotót feltöltik az Egyesület  honlapján elérhető űrlapon keresztül, részt vesznek egy sorsoláson, ahol 20.000 Ft értékű éttermi utalványt nyerhetnek.

- „A jó házasság titka” című pályázati felhívás keretében azt várják a résztvevőktől, hogy írják le megismerkedésük történetét és mondják el, hogy szerintük mi a jó házasság titka. Ezt szintén egy űrlapon keresztül lehet megtenni, mely ugyancsak az Egyesület honlapján érhető el. A résztvevők között egy ajándékcsomag kerül kisorsolásra.

A jelentkezéseket 2023. február 12. (vasárnap) 24 óráig várják. A sorsolásra és az eredményhirdetésre a Házasság Hetében kerül majd sor, a nyerteseket pedig telefonon értesítik legkésőbb 2023. február 22-ig.

Jelen pályázati felhívások célja felhívni a figyelmet a kettesben töltött, minőségi idő és az egymásra figyelés fontosságára. A játék célja emellett az, hogy a párok felidézzék, megismételjék hajdani találkozásaikat, ezzel is erősítve kapcsolatukat.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >