Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Fontos hazai meccs vár pénteken a Hydro Fehérvár AV19-re Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 20.
Megerősítheti helyezését, de akár a felsőház felé is közelíthet a Hydro Fehérvár AV19 csapata egy péntek esti hazai győzelemmel. A hokisok a HK Olimpija csapatát fogadják az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

 

Jó hangulatban várhatja a január 20-ai, péntek este 19.15 órás hazai mérkőzését a Hydro Fehérvár AV19, miután legutóbbi meccsükön 1-3 arányban múlták felül a Klagenfurt csapatát. A szezon során rapszodikus teljesítményt nyújtó fehérváriak értékes pontokat gyűjthetnek be, hiszen a következő időszak nem épp a legkönnyebbnek ígérkezik a csapat számára. A következő nyolc meccsükből mindössze két alkalommal lépnek jégre hazai környezetben, a szezon vége pedig egyre csak közeledik. Ezek közül pedig két alkalommal is találkoznak a HK Olimpijával, először most pénteken a Raktár utcában. A szlovének elleni pontok kulcsfontosságúak lehetnek a felsőházi helyezésért vívott harcban.

 

A csapatok az idei kiírásban már két alkalommal is találkoztak egymással, ezeken a meccseken pedig mindkétszer szlovén siker született. Érdekesség, hogy péntek este várhatóan hazai pályán is bemutatkozik a csapat új igazolása, a 26 éves kanadai hátvéd, Cody Donaghey, aki a szlovák bajnokságból érkezett Székesfehérvárra.

 

A jegyértékesítés az eventim.hu oldalán online, valamint a jegypénztárak nyitvatartási idejében személyesen zajlik. További jegyinformációkat ide kattintva találhatnak.

 

2023. január 18., péntek, 19.15 óra
ICE Hockey League, 37. forduló
Hydro Fehérvár AV19 – HK Olimpija

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >