Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szika Szombat és Nagyító lesz szombaton a Pákozdi Pagonyban 
Szika Szombat és Nagyító lesz szombaton a Pákozdi Pagonyban  Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 20.
Interaktív ismeretterjesztő programokkal várja a családokat január 21-én, szombaton a Pákozdi Pagony – Vadaspark és Arborétumban. A Szika Szombaton szarvasok között lehet sétálni, míg a Pagony Nagyító keretében a hazai nagyvadfajokkal lehet ismerkedni.

 

Testközelből megfigyelhetik, sőt, meg is simogathatják a szikaszarvasokat mindazok, akik részt vesznek a Pákozdi Pagony – Vadaspark és Arborétumban január 21-én, szombaton 11 órakor kezdődő Szika Szombat című programján.  Ezek az állatok hazánk vadasparkjai közül itt élnek a legnagyobb egyedszámban. A részvétel a belépőjegy megváltásával ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezés az esemény napján, 10.45-ig, a pénztárnál lehetséges, Egyszerre maximum 10 ember tartózkodhat a szikakertben, etetni csak a Vadaspark által kínált ZOO-csemegével lehet. A programsorozat további szombatokon és szerdánként folytatódik.

Hazai nagyvadfajok nyomába eredhetünk a Pagony Nagyító program keretében január 21-én, szombaton 13.30 órától. A program mintegy egyórás állatbemutatóval és látványos etetéssel indul, majd 14.45 órától kézműves foglalkozás is lesz szintén egy órában. Várják mindazokat, akik szeretnék megtudni többek között, hogy mit jelent a búgás, honnan származnak a szikák és hogyan nevezik a vadaspark legsötétebb színű dámbikáját,. A program a gímszarvasok kertje melletti ZOO-csemege automatától indul a megadott időpontban, és a belépőjegy megváltásával ingyenes.



 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >