Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
A jelen hangjai II. – folytatódik a szimfonikusok PartiTúra sorozata    Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 21.
Folytatódik az Alba Regia Szimfonikus Zenekar PartiTúra című ifjúsági hangversenysorozata. Január 23-24-én, hétfőn és kedden összesen hat alkalommal lépnek színpadra a muzsikusok a „A jelen hangjai II.” című koncerten, a zenekar Székházában. Az előadásokra jegyek válthatóak egységesen 800 forintért.

 

 

A 2022-2023-as évad harmadik PartiTúra hangversenyét hétfőn és kedden 9, 10.30 és 12 órai kezdettel tartják. A programon a kortárs magyar zene sokszínűségével ismerkedhet meg a közönség Ligeti György, Fekete Gyula, Sáry László, Balogh Máté és Dobri Dániel művein keresztül. Kiderül majd, hogyan ír magyaros zenét a zeneszerző, mitől vicces műfaj a fúvósötös, valamint a színházi dalok felépítését is megismeri a közönség Arany János, Nemes Nagy Ágnes és Tóth Krisztina versein keresztül, Kéringer László énekművész tolmácsolásában. Házigazda Dobri Dániel, a zenekar kortárs művészeti vezetője.

A koncert célközönsége elsősorban az általános és középiskolás korosztály, ám minden érdeklődőt szeretettel várnak! Jegyek válthatók egységesen 800 forintért online vagy foglalhatók a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   e-mail  címen és a +36 70  509 8805-ös telefonszámon.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >