Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Anya (fel)töltő Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 25.
A párkapcsolat, az énidő, a családi konfliktusok és a gyermeknevelés is szóba kerül azon a kisgyermekeket nevelő édesanyáknak szóló programon, amelyet a SZÉNA a Családokért Egyesület szervez. Keresztesi-Dávid Renáta családterápiás szakember a VMK Budai úti Tagkönyvtárában várja kéthetente szerdán az érdeklődőket. 

 

Kisgyermekeket nevelő édesanyáknak szervez lelki erősítő programot a SZÉNA a Családokért Egyesület a VMK Budai úti Tagkönyvtárában.

 

Január 25-én, szerdán 9.30 órakor Keresztesi-Dávid Renáta édesanya, családterápiás szakember vezetésével fontos témákat járnak körbe a 0 és 3 év közötti gyermeket nevelők. Szó lesz az énidőről, a párkapcsolatokról, a családban előforduló konfliktusokról és a gyermeknevelésről is. A kéthetente szervezett eseményen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

A szervezők arra kérik a csatlakozni vágyókat, hogy a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen jelentkezzenek. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >