Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Hétvégén rendezik a Magyar Kupa Final Fourt a Hydro Fehérvár AV19 részvételével Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 27.
Már javában zajlik a jegyértékesítés a budapesti Tüskecsarnokban megrendezésre kerülő jégkorong Magyar Kupa Final Four küzdelmeire. A fehérvári együttes a tavalyi betli után először az Újpest csapata ellen bizonyíthat.

 

Döcögősen kezdte az újévet a Hydro Fehérvár AV19 csapata, azonban a január utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő Magyar Kupa Final Fouron nagy lendületet vehetnek a szezon hátralévő részére. A jégkorongosok a budapesti Tüskecsarnokban az Újpest együttesével játszanak a döntőbe jutásért. Azzal az Újpesttel, amelyik jelenleg a tízcsapatos Erste Liga nyolcadik helyén áll, és fiatal keretével szeretne bekerülni a rájátszásba.

A Hydro Fehérvár AV19 csapatának van miért törleszteni a kupában, hiszen a tavalyi, Székesfehérváron megrendezett négyes döntő dráma meccsein bukták el az aranyat a DEAC ellenében. A visszavágóra minden esély megvan, hiszen a másik ágon a DEAC a Budapest Jégkorong Akadémia HC ellen játszik a döntőbe jutásért.

A Magyar Kupa négyes döntő programja:

január 28., szombat – 16.00 Budapest Jégkorong Akadémia HC – DEAC
január 28., szombat – 19.45 UTE – Hydro Fehérvár AV19
január 29., vasárnap – 16.00 Bronzmérkőzés
január 29., vasárnap – 19.45 Döntő

A jegyek rohamosan fogynak, a szombati Fehérvár mérkőzésre érdemes minél előbb megváltani a belépőket. A jegyvásárlás az Eventim oldalán, ide kattintva lehetséges.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >