Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Rangadó a Gáz utcában: érkezik a Körmend Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 27.
A nyolcadik helyen álló Körmendet fogadja a negyedik helyezett Arconic-Alba Fehérvár szombaton. A hétvégi összecsapás kiemelt státuszt kapott, így nem csak a helyszínen, de az M4 Sport képernyői előtt is szurkolhatnak a csapatnak szombaton 14.00 órától.

 

 

Két meccses vereségszériából kell kijönnie az Arconic-Alba Fehérvár csapatának a kosárlabda NB1 18. fordulójában. A fehérváriak előbb a Zalakerámia ellen buktak egy kevés pontos meccset, majd a Szedeák otthonában futottak bele egy 9 pontos vereségbe, miután a szegediek légiósa, Desmond Marquis Washington gálázott a fehérvári védelem ellen. A csapat most azt a rapszodikus teljesítményt nyújtó Körmendet fogadja, akik idegenben öt mérkőzés óta képtelenek nyerni. Ebbe a statisztikába is kapaszkodhat az Arconic-Alba Fehérvár, hiszen a Körmendiek szerencsétlen idegenbeli teljesítményével ellentétben a székesfehérváriak hazai pályán mindössze egyszer kaptak ki az idei szezonban.

Ahogy Matthias Zollner vezetőedző a legutóbbi, Szedeák elleni mérkőzés után fogalmazott, nem fér bele, hogy húsz százalékkal dobják a három pontost, valamint kétszámjegyű labdaeladást produkáljanak. „Ki kell elemeznünk és kijavítanunk a hibákat, ha a folytatásban sikeresek akarunk lenni. Ha a saját utunkat járjuk, akkor sikeresek lehetünk, ha viszont az ellenfelét, akkor ők lesznek a sikeresek. Ez ennyire egyszerű.” zárta értékelését a vezetőedző. Fontos feladat lesz tehát a körmendiek hátvédjének, a meccsenként 17.1 pontot átlagoló Charles Wendell Mitchellnek a semlegesítése.

Jegyeket a mérkőzés napján a helyszínen lehet vásárolni. További jegy- és bérletinformációk az egyesület honlapján, ide kattintva érhetőek el. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

NB I., 18. forduló
Január 28., szombat 14.05 óra
Arconic-Alba Fehérvár - Körmend

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >