Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
A Berlin Thunder csapatával mérkőzik meg az ELF nyitófordulójában a Fehérvár Enthroners Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár Enthroners   
2023. január 31.
Bejelentették a 2023-as European League of Football menetrendjét. Ebben az idényben a fehérvári csapat is indul a legrangosabb európai megmérettetésben, és rögtön nagyon komoly erőpróba vár a 2022-es magyar bajnokra: június 3-an hazai pályán először a Berlin Thunders csapatát, majd a 2021-es ELF bajnok Frankfurt Galaxy-t fogadja.

 

A fehérvári csapatnak ez lesz az első idénye az európai elitben, és rögtön az egyik legnehezebb csoportba került sorsoláskor. Berlin és a két évvel ezelőtti bajnok Frankfurt együttese mellett a 2022-es címvédő Bécs, valamint Prága, Lipcse és Wroclaw csapatával került egy konferenciába.

Az európai színtéren még viszonylag tapasztalatlan csapat gőzerővel készül az új idényre, és folyamatosan jelenti be a jobbnál jobb hazai és külföldi játékosok és edzők igazolását.

2023. Június 3-án a székesfehérvári First Fielden láthatjuk először pályán a magyar csapatot, és a sorsolás szeszèlye folytán rögtön két hazai mérkőzéssel kezdenek a Koronázók. Ezt követően egy hasonlóan kemény lipcsei, majd egy bécsi túra vár a fehérváriakra.

 

Az Enthroners csapatát itt követhetik:


https://www.facebook.com/fehervarenthroners
https://www.instagram.com/fehervarenthronersofficial/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >