Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Duplameccs a VOK-ban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 03.
A MÁV Előre SC férfi csapata folytatja középszakaszos szereplését, a női együttes pedig fontos pontokat szerezhet az Újpest ellen. A mérkőzéseket közvetlenül egymás után, szombaton délután játsszák.
 
A múlt heti, Pénzügyőr SE elleni vereség után megszerezheti első felházbeli pontjait a MÁV Előre SC-Foxconn röplabdacsapata. A férfi röplabdások a Vegyész RCK ellen lépnek pályára, akikkel az idei szezon során már kétszer játszottak. A győzelmeken igazságosan osztoztak a felek, így a felsőház második fordulójában játszott meccs az egymás elleni mérlegen is javíthat.
 
A fehérvári csapat jelenleg a DEAC, a Pénzügyőr és a Vegyész RCK csapataival szerepel az Extraliga felsőházában. Szintén fontos meccs vár a MÁV Előre SC-ST. Solar női röplabdásaira az Újpest ellen. Az alapszakasz 10. fordulójában a fehérváriak az MTK csapatát győzték le, a 11. fordulóban pedig a 8. helyen álló Újpest lesz az ellenfél. A két csapat az idei szezonban egyszer már találkozott egymással, akkor 3-1-es Újpest győzelem született.
 
A MÁV Előre SC-ST. Solar három mérkőzéssel a rájátszás kezdete előtt az utolsó, nyolcadik helyen áll, azonos pontszámmal az MTK-val, valamint két ponttal lemaradva a hatodik Újpesttől. A szombati mérkőzéseket a MÁV Előre SC hazai pályáján, a Videoton Oktatási Központban játsszák.
 
A jegyvásárlás a mérkőzések napján, a helyszínen lehetséges. 2023. február 4. szombat 15.00 Férfi Extraliga, Felsőház, 2. forduló MÁV Előre SC-Foxconn – GreenPlan Vegyész RCK 2023. február 4. szombat 18.30 Női Extraliga, 11. forduló MÁV Előre SC-ST Solar – UTE
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >