Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Logó-játék a KJF szervezésében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 18.

ImageElső ránézésre talán fel sem tűnik, hogy a Kodolányi János Főiskola logója a tudás fájának egy levelét szimbolizálja, amely egyben az intézmény nevének kezdőbetűit is rejti, immár 15 éve. A logó jubileumának alkalmából a Kodolányi János Főiskola most országos versenyt hirdet, melyben a legötletesebb, legviccesebb, legextrémebb formában megjelenített KJF logókat keresi.

 

Szondy Rékától, a KJF sajtóreferensétől megtudtuk, hogy az alkotásokról készülő fotókat a www.kodolanyi.hu/alkoss oldalra lehet feltölteni 2009. július 31-ig.

A honlapra feltöltött fotók közül szakmai zsűri választja majd ki, melyik ötlet a nyerő. A legjobbnak ítélt pályamunka beküldőjének nyereménye egy 4 személyes siófoki hétvége lesz. A Balaton fővárosában eltöltött hétvégére a szállást a strand közvetlen közelében, az éjszakai élet központjában, a Petőfi sétányon biztosítja a főiskola, így a nyertes és barátai/családtagjai részesei lehetnek a Balaton pezsgő nyári életének.

A két nap alatt hajózásra is adódik majd lehetőség: a KJF Turizmus tanszéke saját (Bavaria 44-es) vitorlás hajóval rendelkezik, mivel a főiskola Siófoki Oktatási Központjának hallgatói a vízi turizmus elméletébe és gyakorlatába is betekintést nyerhetnek a képzés során, és a hajón a vízi jártassági engedélyt is megszerezhetik.

A nyár folyamán a KJF szervezésében több közös kodolányis logóépítésre is sor kerül, így személyesen is lehet csatlakozni a KJF csapataihoz. Baján az EFOTT-on (július 14-19 között) és siófoki strandon (július 24-30 között) a Kodós csapatok megpróbálják kirakni az ország legnagyobb levelét.

Az eredményhirdetésre és díjátadásra a Kodolányi siófoki nyílt napján, augusztus 1-jén kerül majd sor. Sőt, a nyílt napra látogatók kóstolót is kapnak a KJF tankonyhájának kínálatából.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >