Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Félpályás lezárás fényjelzős irányítással Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 20.
Holnaptól újabb üteméhez érkezik a Zámoly utca – Kiskút útja felújítása, így forgalomkorlátozás lép életbe a Zámoly utca Mikszáth köz és Zámoly köz közötti szakaszán. A várhatóan május 19-ig tartó félpályás útlezárás idején fényjelző készülék irányítja majd a közlekedőket.

 



A Zámoly utca – Kiskút útja útépítési munkálatai keretében a 2023. március 21. és május 19. közötti időszakban a Zámoly utca Mikszáth köz és Zámoly köz közötti szakaszán félpályás útlezárást vezetnek be. Az út- és csapadékcsatorna építési munkák miatt van szükség a korlátozásra, amelynek idején forgalomirányító fényjelző készülék segíti a közlekedőket. A félpályás zárás pontos helye a fenti időszak alatt folyamatosan változik majd az érintett szakaszon, hosszirányban és mindkét oldalon – a munka előrehaladásától függően.  

Március 22-én, szerdáig még a múlt héten bejelentett másik forgalomkorlátozás is érvényben van: a Kiskút útját a Fecskepart utcától a Szent Flórián körútig lezárták az átmenő forgalom elől. A kivitelező a buszokat, valamint a Szent Flórián körút felől a tüzéphez, a tenisz klubhoz és a laktanyákhoz célforgalomba érkezőket engedi csak be a területre, és a csatlakozó utcák is zsákutcaként működnek szerdáig.

 

 
< Előző   Következő >