Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Jótékonysági bál a Szent Donát-kápolna felújításáért Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 25.
A Szent Donát-kápolna tetőszerkezetének felújítása érdekében összefogást kezdeményezett az Öreghegyi Plébánia Karitász Csoportja. Április 15-re jótékonysági bált szerveznek, amelynek bevételével szeretnének hozzájárulni a munkálatok költségéhez. A jó ügyet támogatók köre azonban nemcsak a báli résztvevők lehetnek, hiszen támogatói jegyek váltására is van lehetőség vasárnaponként, a 10.30 órás misét követően az Öreghegyi Plébánián.

 

 

Harminc évvel ezelőtt, 1993-ban kezdődött meg Schulz István tervei alapján a Szent Donát-kápolna építése és 1994-ben szentelték fel Öreghegyen. A múló idő és a néha szélsőséges időjárási viszonyok nem kímélték ennek az épületnek a tetőszerkezetét sem. Az elmúlt időszakban jelentkező problémákból valószínűsíthető, hogy a tetőszigetelés ment tönkre. Az állapotfelmérés megkezdődött, és ezzel egyidőben összefogást kezdeményezett az Öreghegyi Plébánia Karitász Csoportja.

Balázsné Szloboda Krisztina helyettes csoportvezetőtől megtudtuk, hogy jótékonysági batyusbált szerveznek április 15-én. A Köfém Művelődési Házban 19 órakor kezdődő eseményen több meglepetés fellépő lesz. Belépőjegyet 5000 forintért válthatnak az érdeklődők a bálra, amelyen tombola is lesz. Az esemény teljes bevételét a kápolna felújítására fordítják majd. Azok, akik bálozni nem, de segíteni szeretnének, lehetőségük van támogatói jegy váltására is vasárnaponként, a féltizenegyes misét követően az Öreghegyi Plébánián. További információt a plébánia közösségi oldalán kaphatnak az érdeklődők.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >