Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Elrajtolt a Szent István Kupa – egész hétvégén pattog a labda az Alba Regia Sportcsarnokban
Elrajtolt a Szent István Kupa – egész hétvégén pattog a labda az Alba Regia Sportcsarnokban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 31.
Csütörtökön délelőtt a csoportmérkőzések első fordulójával elkezdődött a X. Szent István Kupa. A nemzetközi szinten is magasan jegyzet tornán a 2007-2008-as születésű játékosok lépnek pályára. A résztvevők között ismét ott van a sokszoros bajnok Stellazzurra Roma és a Real Madrid is.

 

Csütörtökön délelőtt elkezdődtek az idei Szent István Kupa csoportmérkőzései. A csapatok hagyományosnak mondható lebonyolítás szerint, két darab négyes csoportba osztva küzdenek a továbbjutásért. Az A-csoportban a torna rendszeres résztvevői, az U16-os magyar válogatott, a spanyol Real Madrid, a horvát KK Cibona Zagreb, valamint az olasz Stellazzurra Roma szerepelnek. Utóbbi együttes idén is a kupa nagy esélyese, az U16-os magyar válogatott ellen szoros meccsen, 81-88-ra tudtak nyerni csütörtök délelőtt.

A B-csoportban a spanyol FC Barcelona, az olasz Orange1 Basket Bassano, a nemzetközi és amerikai játékosokkal felálló Strength N Motion, valamint az U16 Selection Székesfehérvár, a fehérvári fiatalokból álló együttes pattogtat. A székesfehérvári csapat a tapasztaltabb, tavaly ezüstig jutó Bassano ellen 100-52 arányban maradt alul a csütörtöki nyitómérkőzésen.

A Szent István Kupa a mai napon 9.15 órától folytatódik az A-csoport rangadójával, ahol a KK Cibona Zagreb játszik a magyar válogatottal, majd utánuk 11.15 órától a székesfehérvári válogatott játszik az FC Barcelona csapatával. Az utolsó mérkőzés 18.00 órától kezdődik, a tornát azonban a HUNBASKET közvetítésében, ide kattintva is követhetik.

A helyosztókra és a döntőkre április 2-án, vasárnap kerül sor. Az elődöntők 10.00 órától és 12.00 órától kezdődnek, a bronzmeccs és a döntő pedig 14.00 és 16.00 órától.

A mérkőzésekre ingyenes a belépés, a szervezők minden szurkolót szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >