Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Nyitott szertárkapuk 2023 – bemutatkoznak a székesfehérvári tűzoltók
Nyitott szertárkapuk 2023 – bemutatkoznak a székesfehérvári tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 27.
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága idén is megrendezi Nyitott szertárkapuk elnevezésű gyereknapi programját. Országszerte összesen 390 helyszínen, köztük a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon nyitja ki kapuit a szervezet, mutatkoznak be a tűzoltók.

 



Május 28-án, vasárnap 10.00 és 16.00 óra között idén is megrendezik a Nyitott szertárkapuk elnevezésű gyereknapi programot. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szervezésében a tűzoltók országszerte összesen 390 helyszínen mutatják be tevékenységüket a családoknak.

A Szent Flórián körút 2. szám alatti Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság – a tavalyi évhez hasonlóan – idén is csatlakozott a kezdeményezéshez. A tűzoltók próbariasztásokkal mutatják be, hogyan indulnak bevetésre, valamint mindenki megismerkedhet a különböző felszerelésekkel, speciális szerekkel.

A programon való részvétel ingyenes, a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság május 28-án, vasárnap 10.00 és 16.00 óra között látogatható.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >