Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Építők napja – szakmai nap, totó és egészségmegőrző program is várja a résztvevőket Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 31.
Kétnapos programra hívja az érdeklődőket az ARÉV Baráti Kör az Építők napja alkalmából. Pénteken szakmai nappal, majd szombaton közös bográcsozással és egészségmegőrző programmal várják a résztvevőket.

 

Június 2-án és június 3-án rendezi az ARÉV Baráti Kör Egyesület a 2023-as Építők napját a Székesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Technikum és Szakképző Iskolában. Pénteken 14.00 órától a tornaterem épületének tárgyalójában az építőipar aktuális kérdéseiről szóló beszélgetéssel kezdődik, majd szombaton 10.00 órától a közösségi megnyitóval folytatódik a program. Beszédet mond Kiss Lajos, az ARÉV Baráti Kör elnöke, valamint Nagy János elnökségi tag. A megnyitó után átadják a Kiss József-díjat és több más elismerést, majd a színpadon szórakoztató programok következnek, melyet a Mephisto zenekar koncertje zár. A rendezvényen egész nap bográcsozás, totó és a Magyar Vöröskereszt szakembereinek segítségével egészségmegőrző program is lesz, különböző szűrővizsgálatokkal és méréssekkel.

A bográcsozáshoz főzőhely bérlése lehetséges, ezzel kapcsolatban a 06-30-9791963 telefonszámon Kámán Bélát kell keresni.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >