Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Néma koszorúzással emlékeztek a nemzeti összetartozás napján
Néma koszorúzással emlékeztek a nemzeti összetartozás napján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 05.
A nemzeti összetartozás napja alkalmából néma koszorúzással emlékezett Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, a város önkormányzata nevében dr. Cser-Palkovics András polgármester, valamint a képviselőtestület tagjai vasárnap reggel az Országzászló emlékműnél.

 

 

Az Országgyűlés 2010-ben nyilvánította a trianoni békeszerződés aláírásának napját a nemzeti összetartozás napjává. Székesfehérváron néma koszorúzással emlékeztek meg a 104. évfordulóról június 4-én, vasárnap a nemzeti összetartozás napján Székesfehérváron.

Az öt évvel ezelőtt felavatott, megújult Országzászló téren Vargha Tamás országgyűlési képviselő, dr. Cser-Palkovics András polgármester, Mészáros Attila alpolgármester, Wilmek Tibor, a Fejér Vármegyei Közgyűlés alelnöke, Dancs Norbert, a Fejér Vármegyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatalának hivatalvezetője, valamint Székesfehérvár Önkormányzatának képviselői, a pártok és civil szervezetek helyezték el az emlékezés virágait az Országzászló emlékműnél.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >