Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Bihari Ádám - Sprezzatura
Bihari Ádám - Sprezzatura Nyomtatás E-mail
Írta: Mörk Leonóra / Jaffa Kiadó   
2023. június 06.
A férfiakból kiveszett a férfi. Kiveszett az erő, az alázat, a szolgálat, az elkötelezettség, az önismeret, a lelki és szellemi gazdagság, és mindezt lejáró szavatosságú luxustárgyakkal, inflálódó pénzzel, hiteltelen akarnoksággal és hatalomnak látszódó rettegéssel próbálják pótolni – sikertelenül. Elfelejtettek felnőni, minden vágyuk az, hogy beleolvadjanak a tapétába, és onnan magyarázzanak az uniformizált és elsilányult férfikultúra mindenhatóságáról.

 

 

A sprezzatura, a szabad öltözködési stílus sokkal többet jelent, mint hogy milyen színű díszzsebkendőt tegyél a szivarzsebedbe. Azt jelenti, hogy legyen elég hatalmad önmagad felett, hogy azt vedd fel, ami tetszik. Hogy te döntsd el, mi a jó neked, hogy megvalósítsd önmagad, hogy úgy töltsd el a mindennapjaidat, ahogyan az a legtöbb örömet okozza neked. Hogy megéld a saját férfiasságod minden porcikáját faltól falig.

Ez a könyv azoknak a férfiaknak és nőknek szól, akik hisznek abban, hogy egy férfi lehet férfi, hogy a férfiak hatalmának a lényege, hogy képesek szeretni saját magukat, és ez minden erőt megad nekik ahhoz, hogy legmerészebb álmaikat is megvalósítsák. Ez a könyv a férfi emancipációjáról szól, a férfiasság autonómiájáról, felnőttségéről, gazdagságáról. Aki ilyen férfivá szeretne válni, és aki ilyen férfit szeretne szeretni, az ezt a könyvet is szeretni fogja.

 

Könyv: Sprezzatura (Bihari Ádám)
 

 

Bihari Ádám Magyarország legnépszerűbb stílustanácsadója, kiemelkedő social media-szereplő, rengeteg fiatal példaképe. Stílusőrjárat című, többmilliós nézettségű YouTube-csatornáján a jelen és a jövő generációját tanítja csípős, önironikus humorral és kérlelhetetlen szakmaisággal. Közép- és nagyvállalatok gyakran felkért előadója, üzletemberek és magánszemélyek privát stílustanácsadója. A Sprezzatura by Bihari alapítója, arca és szakmai vezetője, amely Magyarország első számú nápolyi stílusú bespoke csúcsszabósága.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >