Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Félmillió forint nyomravezetői díj a benzinkút rablójáért Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. július 23.

ImageA fehérvári GP benzinkút félmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki felismeri azt a férfit, aki július 03-án kirabolta a töltőállomást. Július 3-án éjszaka a Székesfehérvár, Horvát István utcában lévő GP benzinkút üzletébe egy álarcos férfi besétált, majd fegyverrel a kezében a pultban álló üzletvezetőt és másik két munkatársát a bevétel átadására szólította fel, majd a kasszából eltulajdonította a teljes bevételt. Az ismeretlen elkövető ezt követően a Horvát István úton keresztül a Tóvárosi lakótelep irányába elhagyta a helyszínt.

 

A tanúk elmondása alapján az elkövető személyleírása:

30 év körüli, 175-180 cm magas, vékony testalkatú, fehér bőrű férfi. Az elkövetéskor világoskék koptatott farmernadrágot viselt melynek mindkét térde szakadt volt. Felső ruházata élénk kék színű ing vagy vékony dzseki, mely elől végig gombos volt, az elkövetéskor fehér színű „kínai” kopott műbőr sportcipőt, valamint egy kék színű körbe karimás szövet „horgászkalapot” viselt.

 

Image
.

A GP benzinkút a nyomravezetőnek nettó 500.000.- Ft-ot, azaz ötszázezer forintot ajánlott fel. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A díjkitűzés visszavonásának jogát a díjkitűző fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen látható személyt, azonosításában segítségünkre tud lenni, jelezze a Székesfehérvári Rendőrkapitányság 22-541-600-as központi számán, vagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívószámok bármelyikét.

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=3595&Itemid=58

 
< Előző   Következő >