Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Legyen a székesfehérvári püspök vendége a Múzeumok Éjszakáján!
Legyen a székesfehérvári püspök vendége a Múzeumok Éjszakáján! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Székesfehérvári Egyházmegye   
2008. június 12.

ImageSpányi Antal székesfehérvári megyés püspök szeretettel látja vendégül a művészet, a kultúra és a gasztronómia kedvelőit a Múzeumok Éjszakáján 2008., június 21-én, szombaton.

A Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum egyedi látványvilágú, különleges élményt nyújtó "Bibliai Találkozások" című kiállítása június 21-én, szombaton ingyenesen látogatható.

A múzeum udvarán 18 órától bibliai ételek kóstolója várja az ősi ételek iránt érdeklődőket. A bibliai ételek mellé helyi ízek is társulnak, a Lics Pincészet jóvoltából. Mindenki igyon egy pohár bort a székesfehérvári püspök egészségére, az egykori püspöki birtokon termő pákozdi borokból!

Miközben a felnőttek az ízletes ételeket és italokat kóstolják a múzeumban kiállított Gutenberg-présen szakember segítségével hagyományos nyomdatechnikával készíthetnek emléklapot a gyerekek. Az Egyházmegyei Múzeum különleges és hagyományt teremtő estéjét 20 órától jazz koncert zárja.

A Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum programjait a Múzeumok Éjszakája városi rendezvényeihez igazítja, hogy mindenki könnyen megtalálja a neki megfelelő elfoglaltságot ezen kulturális élményekben gazdag, különleges estén.

Image
Fotó: Temesvári Márta

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >