Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Tagtoborzás a Fehérvár Rugby Clubnál!
Tagtoborzás a Fehérvár Rugby Clubnál! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 20.

Image"Az utánpótlás együttesek és a női csapat roppant sikeres évek óta, mégsem lehet rózsaszínű a kép a Fehérvár Rugby Clubnál, ugyanis nem szerepel túl jól manapság az egyesület felnőtt csapata.” – nyilatkozta szerkesztőségünknek Mátay Balázs, a Fehérvár Rugby Club elnöke, a Magyar Rugby Szövetség elnökségének tagja – „2005-ben még bajnoki ezüstérmet, 2006-ban Magyar Kupa ezüstérmet ünnepelhetett, azóta viszont az Extraligában és a kupában kétszer is csak az 5. hely jutott az FRC -nek.”

A klub vezetősége ezért szeretné alaposan felfrissíteni a felnőtt férfi csapat keretét. Nagyobb igazolásokra nem futja az egyesület keretéből, ezért a csapat korábbi -ma már nem aktív- meghatározó játékosait szeretné visszacsalogatni a tojáslabda világába. A rutinos rögbisek reaktiválásán kívül intenzív toborzásba is fognak a csapat edzői. Minden szerdán és pénteken 18 órától a Köfém pályán várnak mindenkit, akit érdekel a sportág.

Mátay Balázs elmondta továbbá: Az utánpótlás mellett jelenleg az első csapat edzéseit is Gyolcsos Ferenc irányítja, de a bajnokság kezdetére szeretnék megtalálni azt a szakembert, aki a felnőtteket irányítja majd az Extraligában, mely roppant erős lesz ősztől a hírek szerint. Az eddigi 5 stabil csapat (Esztergom, Kecskemét, Százhalombatta, Elefántok RSE, FRC) mellett valószínűleg a Pécs, a Szeged, a Pozsony és az Exiles is itt indul majd.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >