Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szerda - a Balesetek napja Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 24.

ImageTegnap reggel hat óra óta négy közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. 8 óra előtt nem sokkal a szakadó esőben Csákberény és a Gánt-Zámoly-Csákvár elágazó között egy Mercedes Actros kamion és egy Peugeot személygépkocsi ütközött. Az üres papírdobozokat szállító kamion az út menti vízelvezető árokba hajtott, és bebicskázott.

A személygépkocsi sofőrje a roncsok közé szorult, őt a székesfehérvári tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel és feszítő henger alkalmazásával szabadították ki a roncsok közül. Az autót vezető nőt a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A műszaki mentésben a székesfehérvári tűzoltóság két gépjárműfecskendője és a műszaki mentőszer, valamint a daru vett részt. 8 óra után, röviddel a korábbi baleset bejelentése után a mentőktől újabb balesetről érkezett jelzés a tűzoltóság ügyeletére.

Székesfehérváron a 8-as főút elkerülő szakaszán az úrhidai út felüljárója és a 7-es főút lehajtója között egy, az Auchan irányába tartó Renault Mégane személygépkocsi hajtott le az útról, majd az út menti magasrézsűn túl, körülbelül 50 méterrel távolabb a szántáson állt meg. Az autót vezető fiatal lány könnyebb sérüléseket szenvedett.

Délután 14:00 óra körül Lovasberényben, az óvoda előtt egy Citroën Jumper furgon és egy Renault Clio személygépkocsi ütközött frontálisan. Mindkét autóban a sofőr egyedül ült. Őket a mentők kiérkezéséig az óvoda épületébe kísérték. A Renault-t vezető férfit súlyos sérülésekkel, a furgon sofőrjét könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

17:00 óra után Pákozd és Sukoró között egy Ford Orion személygépkocsi hajtott az árokba. A sofőrt a mentők kórházba szállították.

 
< Előző   Következő >