Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Várják a javaslatokat a Királyi Régiói Díjra Nyomtatás E-mail
Írta: Felhívás   
2008. július 26.

A Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács hagyományaihoz híven 2008-ban is meghirdeti a „Királyi Régióért” díjat. Az Ecsedi Mária képzőművész tervei alapján készült ezüst emlékérmet Fejér, Komárom-Esztergom, valamint Veszprém megyében egy-egy, a Közép-dunántúli régió fejlődése érdekében kiemelkedő teljesítményt nyújtó személy kaphatja meg.

A Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács várja társadalmi szervezetek, tudományos, művészeti, gazdasági intézmények, intézetek, kamarák, költségvetési és non-profit szervezetek javaslatait arra vonatkozóan, hogy 2007-ben ki folytatott kiemelkedő tevékenységet régiónk fejlesztése érdekében.

A javaslatokat - a szabályzatban leírtak szerint - ajánlólevél kíséretében nyomtatott és elektronikus formában egyaránt 2008. augusztus 15-ig kérik eljuttatni a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség (8000 Székesfehérvár, Rákóczi utca 25., mail.: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ) címére.

Kérik továbbá, hogy a „Királyi Régióért díj” megnevezést tüntesse fel a borítékon.

A díjjal kapcsolatban további információ: www.kdrfu.hu

 
< Előző   Következő >