Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Focibérleteket adományozott a Polgári Frakció Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 01.

Image„Nemcsak a szigorú pénzügyi alapokon nyugvó szociális ellátó-rendszeren keresztül lehet segíteni a rászorulóknak.” – jelentette ki Vargha Tamás választókerületi elnök, önkormányzati képviselő a Sóstói Stadionnál tartott sajtótájékoztatóján, majd szezonbérleteket nyújtott át a Polgári Frakció nevében az FC Fehérvár őszi mérkőzéseire egy felsővárosi úrnak, s két unokájának.

„A szociálisan rászorulók életminőségének-javítása” – ezzel a címmel hirdették meg Vargha Tamás sajtótájékoztatóját, amelyen a választókerületi elnök elmondta: a Polgári Frakció minden tagja úgy gondolja, hogy az egyre romló gazdasági helyzetben - amikor a magát adócsökkentő kormánynak nevező kormány újabb áfaemelésre szorul – kiváltképpen fontos, hogy azok, akiknek lehetőségük van támogatni a rászorulókat, tegyék is meg azt.

Így a Polgári Frakció is kötelességének érezte, hogy segítsen. Ezért most, a bajnokság kezdetén az őszi idényre szóló focibérleteket ajándékoznak a Felsővárosban élő Pista bácsinak és unokáinak.

 

Image
Fotó: Temesvári Márta

Pista bácsi már negyven éve szurkol a Vidinek, illetve a Fehérvár FC-nek, „nélküle már meccset se rendeznek”, s komoly gyűjteménye van az elmúlt évek őszi és tavaszi bérleteiből.

„Úgy gondolom, hogy ez ugyan csak egy csepp a tengerben, de mindenképpen emlékeztet arra, hogy segítenünk kell másokon.” – mondta az önkormányzati képviselő – „Főként az önkormányzat figyelmét szeretnénk kérni – látniuk kell, hogy lehetőségük van más módon is segíteni, nemcsak a szigorú pénzügyi alapokon nyugvó szociális ellátó rendszeren keresztül.”

Image
.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >