Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vitorlázórepülő Nemzetközi Bajnokság
Vitorlázórepülő Nemzetközi Bajnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 02.

ImageA Fejér megyei Földi Zoltán is részt vesz az 53. Vitorlázórepülő Nemzeti Bajnokságon. – tájékoztatta szerkesztőségünket Noll Gergely, a Magyar Vitorlázórepülő Szövetség Médiabizottságának elnöke – A Szegeden tartott versenyt FAI club kategóriában rendezik meg, és egyben a III. Flatland kupa szintén FAI club és vegyes szabad osztályban. A versenyen összesen 44 magyar és 8 külföldi pilóta méri össze ügyességét.

Noll Gergely elmondta: az időjárás egyelőre kedvezően alakul a vitorlázórepülés szerelmeseinek az Alföldön, így valószínűleg eredményes két hétnek néznek elébe a résztvevők. A verseny a nagyközönség számára is látogatható. A mezőny kb. 12-14:00 óra közt emelkedik a levegőbe, az aznapi időjárástól függően, és a gépek visszaérkezése 17-18:00 órára tehető.

Image
Fotó: Szalai József

Földi Zoltán klub kategóriában indul, az első napon meg is nyerte az aznapi számot. A második nap sajnos nem hozott számára szerencsét, rossz pozícióból tudott indulni, s a 4. nap után összetettben a 8. helyen állt.

A bajnoksággal kapcsolatos hírek, képek, eredmények, további információk a verseny hivatalos honlapján olvashatók: www.flatlandcup.hu

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >