Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Professzionális sminktetoválás - Hangsúlyozzuk ki a természetes szépséget! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 18.

ImageAhogy az öltözködés divatja változik, úgy a sminkelési technikák, a felhasznált színek és a kihangsúlyozott formák is folyamatos megújuláson esnek át. Az viszont bizonyos, hogy a sminktetoválás örök slágernek számít, s egyre nagyobb teret hódítanak a természetes szépséget előtérbe helyező tetoválások. Ilyen például a szálas szemöldök-tetoválás, a szempilla-sűrítés, a száj ívét kiemelő kontúrvonal, illetve a lágyan satírozott ajak.

 

Azok a nők, akik a napi sminkelés helyett a professzionális sminktetoválást választják, a nap minden percében úgy mutatkozhatnak, ahogyan a legszebbnek érzik magukat. S mindezt anélkül, hogy erre egyetlen percet is fordítanának!

Image
.

A kozmetikai tetoválás – ahogyan az például a székesfehérvári Betty Szalonban készül - a természetes szépséget hangsúlyozza. Kifinomult technika, a természetes színekkel harmonizáló árnyalatokkal, tökéletes vonalakkal s természetesen maximális higiéniával párosulva!

Image
Előtte....

 

Image
Szemhéjtetoválás után...

Bettynél a sminktetoválást tanácsadás, közös tervezés előzi meg, hogy a lehető legszebb formát és a legtermészetesebb színárnyalatot viselhesse a paciens éveken át. A náluk alkalmazott módszer lényege, hogy a kozmetikus természetes színezőanyagot juttat a bőrbe, méghozzá egyenletesen, és pontosan.

Image
Rontott szemöldök - ezt is helyre tudja hozni a profi sminketetoválós

Sőt, a profi érzéstelenítésnek köszönhetően ma már nem kell "szenvedni" a kezelés alatt, hanem mindenki kellemes körülmények között relaxálva, avatott kezekben szépülhet. A Betti által alkalmazott technika, a világon a legelismertebb eljárásnak számít. A minimális fájdalom mellett előnyei közé tartozik a minimális duzzanat, a tökéletes színtelítettség, és a gyors gyógyulás.

Image
.

A készülék precíziós kezelőfeje egy rendkívül vékony akupunktúrás tűt mozgat. Így egyenletesen juttatja be a festék pigmenteket a bőrbe. Ennek eredménye a tökéletesen egyenletes színezettség, s az, hogy a szín egyenletesen kopik ki a bőrből.

Az eredmény pedig: korrigálódnak az asszimetrikus vonalak, teltebbé, formásabbá és szebb színűvé válik az ajak, sűrűbbnek tűnik a szempilla és a ritka szemöldök. Sőt, a színek tekinetében sem kell aggódnunk, mivel e téren ugyanolyan színes paletta tárul elénk a Betty Szalonban, mintha rúzsok, vagy szemkontúr-ceruzák között válogatnánk egy kozmetikai boltban.

Image
Ennek a hölgynek is Betty készítette a sminktetoválását
Image
.

 

Persze, a sminktetoválás kapcsán el kell mondani azt is, hogy nagyon sok elrontott munkával találkozhatunk. A rossz sminktetoválás oka pedig nem más, mint maga a sminktetováló! Sokan vannak ugyanis, akik minimális előképzettséggel – vagy anélkül – bátran hirdetik magukat, s aztán persze a szépülni vágyó ügyfélen csattan az a bizonyos ostor.

Zámbó Zoltánné, több mint 15 éve foglalkozik a sminktetoválásával, s – elmondása szerint – egyre több csúnya tetoválással találkozik. Ezek oka főként abban keresendő, hogy sokan úgy gondolják, megéri az olcsóbb sminktetoválóshoz fordulniuk, s nem gondolnak bele abba, hogy minőségi munka csak megfelelő szakmai háttérrel, professzionális eszközökkel, s persze óriási gyakorlattal végezhető el! Mielőtt az arcunkra „rajzoltatunk”, nézzünk utána annak, hogy ki milyen referenciákkal rendelkezik!

Image
.

Zámbó Zoltánné – Betti – például több, mint húsz évvel ezelőtt nyitotta meg szalonját Székesfehérváron! Mint megtudtuk, az igényes törzsvendégei mellett, hozzá olyan celebek is járnak kozmetikai kezelésekre és sminktetoválásra akik nagyon nagy figyelmet fordítanak a szépségükre.

Vendége például Hargitai Bea, aki elmondása szerint „nem kockáztat”, ha a szépségéről van szó. Végezetül megjegyezendő, hogy a Betty szalonban minden hónapban egyes sminktetoválásokhoz szépségutalványt kapnak ajándékba a vendégek.

Image
Hargitai Bea is Bettyhez jár...

Ne vigye a bőrét a vásárra, döntsön jól elsőre!

Kapcsolódó cikkeink:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=7479&Itemid=32

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=7387&Itemid=31

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=7219&Itemid=31

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >