Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Gyurcsány a hibás
Gyurcsány a hibás Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Fidelitas   
2008. augusztus 08.

Image"Gyurcsány a hibás" néven csoportot alakít a Fidelitas, amelyhez bárki csatlakozhat - hangzott el a leállított kormányzati negyed projekt Váci úti helyszíne előtt a múlt héten. A sajtótájékoztató elején ismét megjelent a rendőrség.

Postásbicikli 200 ezerért, honlap 200 millióért, autófényezés 4,5 milláért - és senki sem tudja ki a felelős? Matricát rájuk, és kiderül az igazság: Gyurcsány a hibás. Ragasszon és fényképezzen! Ma véget ér a felelőtlenség korszaka. Csatlakozzon Ön is a Gy. H. Cs. tagjaihoz, és nevezze nevén azt, aki hibás" - olvasható a http://gyurcsanyahibas.blog.hu oldalon, amelyet a Fidelitas indított csütörtökön.


Radnóti Ákos, a győri Fidelitas elnöke rámutatott: "egyértelműen kimondhatjuk, hogy a kudarcokért Gyurcsány Ferenc a hibás". Sokakban benne van ez a gondolat, csak nem vállalják fel - tette hozzá. Utalt arra, hogy a sajtótájékoztató helyszínének megválasztása nem véletlen, hiszen a kormányzati negyed helyén a "nagy semmi" látható. Ez is a kormány egyik pazarlásának eredménye, és a legszimbolikusabb kudarca.

Kérdő Zsuzsa Fidelitas-tag kiemelte: ma már mindenki számára világos, hogy bármibe fog a kisebbségi kormány, az vagy nem sikerül, vagy nem úgy, ahogy azt tervezték, vagy pedig nem fejeződik be egyáltalán. Elmondhatjuk tehát, hogy akármit csinálnak, az kudarcba fullad, és az egész kisebbségi kormányzás kudarcok sorozatából áll. Óriási összegeket költenek felesleges kiadásokra, és közben semminek nincs felelőse - mutatott rá.

A Fidelitas ezért jövő hétfőtől elindítja azt az országos akciót, amelynek keretében kérik az embereket, hogy a "Gyurcsány a hibás" feliratú matricát ragasszák ki mindenhová, amiről úgy gondolják, nem működik jól, vagy tönkrement, "tudatosítani kell ugyanis az emberekben, hogy akármi történik az országban, azért a miniszterelnök, vagyis Gyurcsány Ferenc a felelős".

A sajtótájékoztató előtt egy rendőr a Fidesz egyik sajtósától elkérte a személyi igazolványát, s az iránt érdeklődött, ki a "rendezvény" szervezője, s várhatóan mettől meddig tart az esemény. Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője a tájékoztató megkezdése előtt az újságíróknak hangsúlyozta, közterületen vannak, ahol lehet sajtótájékoztatót tartani.

A tájékoztató befejezése után a Fidelitas két tagja egy transzparenst erősített a Ferdinánd hídhoz, amelyen a "Gyurcsány a hibás" felirat szerepel, majd elindultak, és osztogatni kezdték a matricákat.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >