Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Vízóra-leolvasások városunkban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. augusztus 20.

A FEJÉRVÍZ ZRt. tájékoztatja fogyasztóit, hogy vízmérő leolvasást végez Székesfehérváron a családi házas fogyasztóknál 2008. augusztus 27-től szeptember 3-ig, a „H” ütemnek megfelelően, mely a következő városrészeket, illetve utcákat érinti: A Pozsonyi út - Béla út - Fiskális út által körülhatárolt terület, valamint a Távírda utca.

Aba és Belsőbáránd, Etyek, Jenő, Kőszárhegy, Martonvásár, Mezőkomárom, Mezőszilas, Nádasdladány, Sárkeszi, Sárosd, Sárszentmihály, Szabadbattyán, Szabadhídvég, Szár, Szárliget, Újbarok, Úrhida településeken a vízmérők leolvasása szeptember 1. és 15. között kerül sorra.

Kérjük fogyasztóinkat, tegyék hozzáférhetővé a vízmérőhelyeket. Ha ezt nem biztosítják, az előző időszak átlagfogyasztását tudjuk figyelembe venni. A leolvasást napközben, munkaidő után és hétvégén is folyamatosan végezzük.

Azokat a fogyasztóinkat, akiket kétszeri megkeresésre sem érünk el, arra kérjük, hogy a levélszekrényben hagyott leolvasólapot töltsék ki, és postafordultával küldjék vissza, illetve honlapunkon keresztül is bejelenthetik mérőállásukat szeptember 19-ig.

Kérjük fogyasztóink megértését és segítségét.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >