Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Írásbeli kérdés Kiss Péter kancelláriaminiszternek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

Image"Mennyibe kerül, és ki fizeti Gyurcsány Ferencnek a Népszabadságban fizetett hirdetésként megjelenő Megegyezés című mellékletét?" - teszi fel a kérdést Dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő Kiss Péter kancelláriaminiszternek címzett levelében. - Az említett dokumentumot, amely a Fidesz honlapján is olvasható, alább közöljük teljes terjedelmében.

Írásbeli kérdés Kiss Péter kancelláriaminiszternek

Mennyibe kerül, és ki fizeti Gyurcsány Ferencnek a Népszabadságban fizetett hirdetésként megjelenő Megegyezés című mellékletét?

Tisztelt Miniszter Úr!

A Népszabadság 2008. augusztus 27-ei számában fizetett mellékletben jelenik meg Gyurcsány Ferenc Megegyezés című írása. Senki nem adott azonban tájékoztatást arról, hogy ki rendelte meg a Népszabadságtól a mellékletet, ki fizeti ki annak árát és mennyibe kerül ez az újabb kormányzati hirdetés. Sajnos tudjuk, hogy Gyurcsány Ferenc hibájából mára a kormányzati politika szinte divatot csinált abból, hogy milliárdokat költ üres propagandára, kommunikációra. Így nem lepődnénk meg azon, ha kiderülne, hogy ezt a mellékletet is közpénzből finanszírozzák. Ez azért sem lenne meglepő, mert az egypárti kisebbségi kormány, valamint a Magyar Szocialista Párt kommunikációja és propagandája folyamatosan összemosódik. Ennek előjele volt, amikor a kormányszóvivő a Szociális népszavazás estéjén - egy pártrendezvényen - már az MSZP logója előtt adott interjút.

Tisztelt Miniszter Úr!

Az ügyben az alábbi kérdéseket szeretném Önnek feltenni:

- Mennyibe kerül, és ki fizeti Gyurcsány Ferencnek a Népszabadságban fizetett hirdetésként megjelenő Megegyezés című mellékletét?

 - Amennyiben a melléklet megjelentetése közpénzből történik, úgy helyesnek tartja-e ezt Ön?

- Mi az oka annak, hogy Gyurcsány Ferenc nem az erre nyitva álló - és egyébként külön pénzbe nem kerülő - lehetőségeket kihasználva az Országgyűlés plenáris ülésén vagy egy kormányszóvivői tájékoztatón hozza nyilvánosságra az ország válságos helyzetével kapcsolatos gondolatait?

 - Helyesnek tartja-e Ön, hogy az egypárti kisebbségi kormány, valamint a Magyar Szocialista Párt kommunikációja és propagandája mára összemosódott?

Várom Miniszter Úr megtisztelő válaszát!

dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >