Kezdőlap
Suliváró játékos foglalkozások a református iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 16.

ImageA Székesfehérvári Református Általános Iskola játékos “suliváró” foglalkozásokat rendez a leendő első osztályos gyermekek számára. – tájékoztatta szerkesztőségünket Szűcs Gábor sajtóreferens, aki elmondta - A foglalkozásokat február 16-án, és 23-án, hétfői napokon, 17 órától rendezik meg. A szervezők a gyermekeket és szüleiket szeretettel várják az oktatási intézmény Széchenyi utca 20. szám alatti épületébe.

 
ALBACOMP - DEKE 108-80 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 16.

ImageEgy perces néma gyászszünettel emlékeztek meg Marian Cozma-ról, az egy héttel ezelőtt megkéselt sportolóról az Albacomp és a DEKE mérkőzésének legelején. A meccsen aztán – az elvárásoknak megfelelően – a fehérvári fiúk diadalmaskodtak. Részletek: Albacomp - DEKE 108-80 (27-14, 30-22, 23-24, 28-20) Székesfehérvár, 2000 néző Játékvezetők: Király, Farkas, Balog Albacomp: Simon 8, Doyne 16/6, Bell 19, Morrison 17, Radovic 5/3 Cs: Soós 1, Antal 2, Hanga 22/6, Góbi 8/3, Madár, Somogyfoki 1, Keller 9/3 DEKE: Kennerly 13, Dagostino 29/12, Ware 4, Maxwell 21/9, Kutasi 8/6 Cs: Szabó, Erdei, Tóth 5/3, Kovács

 
Pedagógiai Nap a Ciszterci Gimnáziumban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 16.

ImageCiszterci Pedagógiai Napot tartanak február 23-án a Szent István Gimnáziumban. Gyóni Andrástól, az oktatási intézmény igazgatójától megtudtuk, hogy a programon öt ciszterci iskola pedagógusai gyűlnek majd össze, hogy megismerjék és erősítsék egymást feladataikban. Az igazgató „Divine reation a keresztény iskolák pedagógiájában” címmel tart előadást 12 órától. A részletes programot alább olvashatják el.

Tovább...
 
Pályázati Kiírás Deák Dénes Ösztöndíj elnyerésére Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. február 16.

ImageA székesfehérvári Deák Dénes Alapítvány kuratóriuma pályázatot hirdet művészettörténész, illetve várostörténész részére. Az alapító végrendelete értelmében a pályázatot elnyerő alkotó számára a kuratórium évi 1500 dollárnak megfelelő összeget ajánl fel, mely negyedévi bontásban kerül kifizetésre; s egy évre biztosítja a tulajdonában levő Budapest, II. kerületi kétszobás lakás használatának jogát – a lakás közüzemi díjainak kifizetése (gáz, villany, telefon) az ösztöndíjast terhelik.

Tovább...
 
Ligakupa: FC Fehérvár - KTE 2-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. február 16.

ImageA Vidi megnyerte legutolsó Ligakupa-csoportmérkőzését, és győzelemmel búcsúzva a „csoporttársaktól”, jelentős pontelőnnyel lépett tovább, a legjobb nyolc közé. Csapatunk ezen a mérkőzésen – ahogy egy hete Kispesten is – jobban futballozott ellenfelénél, és ez ezúttal a gólokban is megmutatkozott. - Magabiztos győzelmet aratott Varga István csapata – gondoljunk csak bele, ha Koller Ákos berúgja a tizenegyest, milyen fölényes sikerrel hangoltunk volna a bajnoki rajtra -, amely azt is bizonyította, hogy az erős keret kulcsemberek hiányát is képes pótolni.

Tovább...
 
EHF-kupa: Búcsú Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 16.

ImageHiába volt a mérkőzés jelentős részében méltó ellenfele Fehérép Alcoa FKC a CS Rulmentul-Urban Brasov csapatának, két hullámvölgy megpecsételte a fehérváriak sorsát. - kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől - Az első félidőben négyről egy gólra, valamint a második elején kialakult nyolcgólos különbségről még négygólosra vissza tudott jönni az FKC, de végül a hazaiak nyertek 36-27-re, és jutottak a legjobb nyolc közé.

Tovább...
 
Méltó zárása egy fantasztikus szezonnak Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 16.

ImageAz Alba Volán egy közönségszórakoztató, látványos mérkőzésen pontot szerzett az EBEL egyik élcsapata, a Vienna Capitals ellen, így eldőlt: a kilencedik helyen zárta az idei szezont az osztrák ligában. - Zsúfolásig megtelt a Székesfehérvári Jégcsarnok az idei utolsó EBEL-mérkőzésre, a publikum egyértelműen kifejezte: minden percét élvezte a 27 hazai találkozónak, cseppet sem untak rá a hokicsemegékre. A találkozót megelőzően egy perces gyászszünettel emlékeztek a jelenlevők az MKB Veszprém brutálisan meggyilkolt kézilabdázójára, Marian Cozmára.

Tovább...
 
Ma Magyarországon romokban hever a közbiztonság Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. február 16.

ImageAz MSZP megtartotta zárt ülés keretében választmányi ülését, az ott elhangzottakra reagált a Fidesz helyettes szóvivője, Cser-Palkovics András. -" Ma Magyarországon romokban hever a közbiztonság. Tűrhetetlen, hogy a kormány nem tudja garantálni az emberek biztonságát, a védelem mindenkit megillető jogát. A brutális bűncselekmények számának drámai emelkedése újabb területen tette világossá, hogy a kormány kudarcot vallott. A dolgok nem mehetnek így tovább, itt az ideje az őszinte beszédnek."

Tovább...
 
A kiegyezéstől a vasfüggöny lebontásáig Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 14.

ImageOrszágos történelmi vetélkedő helyszínéül szolgál ma a Kodolányi János Főiskola Olvasóterme. – kaptuk a hírt Szondy Réka sajtóreferenstől – Itt rendezik meg ugyanis 10 és 15 óra között az „Osztrák- Magyar történelmi kapcsolatok a Kiegyezéstől a vasfüggöny lebontásáig” című verseny döntőjét. A vetélkedő házigazdája Dr. Vizi László Tamás, a KJF Társadalomtudományi tanszék tanszékvezetője lesz.

Tovább...
 
Olyan vezetők kellenek, akik megszűntetik az adósságspirált! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 14.

Image„Elég volt abból, hogy mindig, minden rossz döntésért a kisemberek, a nadrágszíjhúzogatásra ítélt állami alkalmazottak, a bűnözőkként kezelt kisvállalkozók vagy a tönkretett gazdák vállaljanak felelősséget… Elérjük, hogy olyanok irányítsák az országot, akik egyszer s mindenkorra megszűntetik az adósságspirált, felszámolják a globális elit érdekeinek való kiszolgáltatottságunkat, s független, virágzó országgá teszik Magyarországot, a magyar-szívű emberek összefogásával.”- írja az IMF-nek, valamint a Világbank és az Európai Központi Bank vezetőinek tegnap elküldött nyílt levelében Morvai Krisztina...

Tovább...
 
Ligakupa-mérkőzés - utolsó menet! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 14.

ImageA kecskemétiek ellen lépnek pályára a Fehérvár FC játékosai ma délután. Az utolsó Ligakupa-mérkőzés 14 órakor kezdődik. A meccsen sérülése miatt sajnos nem játszhat Radovics, Farkas, Polonkai és Sitku, ám így se kell aggódniuk a szurkolóknak: a Vidi kezdőtizenegye Sebők – Andics, Koller, Horváth, Mohl – Nagy D., Szakály D., Tkacsuk, Pavlisics – Alves, Vujovics lesz.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1781 1782 1783 1784 1785 1786 1787 1788 1789 1790 Következő > Utolsó >>

Eredmények 19658 - 19668 / 22047