Kezdőlap
"Böndörödő"szüreti mulatságok a Maroshegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 08.

Image„Itt van az ősz, itt van újra…” – és ezzel egyidőben a szüreti mulatozások ideje is eljött. Maroshegyen szombaton tartanak „Böndörödő” vígasságokat gyerekműsorokkal, Madárijesztő Tárlattal, kézműves foglalkozásokkal, „Férfidorgálók küzdőterével”, zenés-táncos műsorokkal, s minden „jóval”, amire csak vágyhat az ember, ha egy vidám családi délutánra indul a gyerkőcökkel.

Tovább...
 
ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉSI AKCIÓ Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. október 08.

Zöldhulladék gyűjtést szervez a Városgondnokság a Depónia Kft. lebonyolításában, október 15-től december 7-ig. Az akcióban a lakóingatlanok körüli közterületről származó, azaz nem magán-tulajdonú területről összegyűjtött zöldhulladékot szállítják el, amelyet kizárólag „LOMB” felirattal ellátott zsákba csomagolva, a hulladékgyűjtő edény mellé kérnek kihelyezni, úgy hogy az a jármű- és gyalogos forgalmat ne zavarja.

Tovább...
 
Meghosszabbították Prettenhoffer Ágnes kiállítását Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 08.

ImageA nagy érdeklődés miatt egy hónappal (november 4-ig) meghosszabbították Prettenhoffer Ágnes kiállítását a székesfehérvári Platán Galériában. A győri festőművésznő állatokat, tájakat és élethelyzeteket megjelenítő, olajjal és akvarellel készült képeit így még mindig megtekinthetik az érdeklődők.

Tovább...
 
Gyurcsány Ferenc, lejárt a lemez! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2008. október 08.

ImageHárom és fél év, nyolc program - hogy mi a közös bennük? Semmi sem úgy valósult meg belőlük, ahogyan azt Gyurcsány Ferenc leírta. "Lejárt lemez" készült a programokból... - Mi lehetne Gyurcsány Ferenc kormányzati alkalmatlanságánál jobb bizonyíték, mint amikor arról beszélünk, hogy három és fél év alatt nyolcadik programját terjesztette ország-világ elé? - tette fel a kérdést a Fidesz helyettes szóvivője kedden Budapesten.

Tovább...
 
Tini napok a Kodolányi Könyvtárában is Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence PR-referens   
2008. október 08.

ImageOktóber 7-12 között Országos Tini Könyvtári Napokra kerül sor az Informatikai és Könyvtári Szövetség szervezésében, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával. Székesfehérváron a Kodolányi János Főiskola Könyvtára is csatlakozott a programhoz, így két napon át változatos programokkal várja az érdeklődő, elsősorban 12-18 éves korosztályt.

Tovább...
 
Versmondó verseny a VOKE-ban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 08.

Még mindig lehet jelentkezni a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár által meghirdetett versmondó versenyre! A megmérettetésre október 14-15-16-án kerül sor, amikor a fiatalok négy korcsoportban mérhetik össze tehetségüket és felkészültségüket: 1-2., 3-4., 5-6., és a 7-8. osztályosok. Az intézmény vezetőjétől, Molnár Lászlónétól megtudtuk: a felhívás nemcsak székesfehérvári diákoknak szól, s minden korcsoport győztese értékes könyvjutalomban részesül!

 
Kormányzati nyereményjáték Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 08.

Image"A kisebbségi kormány esetében helytálló a mondás: mindig van lejjebb." - áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének sajtóközleményében - "A feketegazdaság kifehérítése, a bürokrácia és a korrupció visszaszorítása kulcsfontosságú a gazdasági növekedés újraindítása szempontjából. Ezt azonban csak alkalmas kormány hiteles és alkalmas gazdaságpolitikája tudja elérni, nem pedig infantilis nyereményjáték, ami nem más, mint a kormány tehetetlenségének beismerése."

 
A hangsúly a játékon van Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 08.

ImageA múlt héten útjára indult a VUK, azaz a Vidi Utánpótlás Kupa, amelynek célja, hogy a Székesfehérváron és Fejér megyében élő U7, U9 és U11 korosztályú gyerekek között olyan tehetségeket találjon, akikből - az FC Fehérvárhoz igazolva - kinőhet a jövő futballista nemzedéke. A több tornából álló sorozatot a klub többségi tulajdonosa, Garancsi István finanszírozza.

Tovább...
 
Kis híján pontot raboltunk Bécsben Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 08.

ImageAz Alba Volán ellen már három góllal is vezetett a Vienna Capitals, de egy remek harmadik harmadot követően belátható közelségbe került a pontszerzés. Ez most nem sikerült, de élvezetes, színvonalas találkozót vívott a két együttes, amely minden bizonnyal ismét sok, hasznos tanulsággal szolgált.

Tovább...
 
Opus mirabile 2007 díjat kapott a Szent Imre 1000 éve című kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 07.

ImageA Magyar Tudományos Akadémia Művészettörténeti Bizottsága Opus mirabile 2007 díjban részesítette a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum Szent Imre 1000 éve kiállítását és a kiállítás katalógusát. – kaptuk a hírt Bertáné Pintér Katalin sajtóreferenstől, aki elmondta: a magas rangú kitüntetést holnap, 14 órakor adják át a Magyar Tudományos Akadémia Székházában.

Tovább...
 
Nagy a csönd Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 07.

Image- Pedig nemcsak engem érdekelne (sőt!), hogy mi a helyzet Szigli István „háza táján”. Hogy a szavakat tettek is követik-e, vagy csupán hirtelen felindulás, sértettség, netán enyhe „fenyegetés-íz” szőtte csak át a Városfejlesztési Bizottság elnökének felszólalását a Közgyűlés legutóbbi ülésén. Tudják, az SZMSZ-módosításkor, midőn kijelentette, hogy nem tagja a Szocialista Frakciónak, s közelinek érzi az időt, amikor a Közgyűlésnek fel kell oszlatnia önmagát.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1801 1802 1803 1804 1805 1806 1807 1808 1809 1810 Következő > Utolsó >>

Eredmények 19856 - 19866 / 21173