Kezdőlap
Sportolj a Bregyó-táborban! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 23.

ImageA Fehérvár FC támogatásával még grundfoci programon is részt vehetnek azok a gyermekek, akik a Bregyó Közi Napközis Tábort választják nyári kikapcsolóduk helyszinéül. A tábor augusztus 8-ig várja nyitott kapukkal a fiatalokat, akik e helyen a sport jegyében tölthetik el szabadidejüket – szakértők irányítása mellett.

Tovább...
 
Hangverseny az orgona javára Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 23.

Hangversenyre hívják az érdeklődőket július 2-án, 18 órakor a székesfehérvári evangélikus templomba. Az esten fellép Marosvári Péter (orgona és tenor-szóló), Pogány Ildikó (orgonakíséret), Rajkó Márta (fuvola), és Csekéné Bányai Erzsébet (cselló). A koncerten való részvétel ingyenes, ám minden adománynak örülnek a szervezők, amelyet a már megkezdett orgonaépítéshez használnak fel.

Tovább...
 
Szenior nap a kánikulában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 23.

ImageA hatalmas kánikula ellenére igen nagy érdeklődés övezte a tegnap megrendezett Székesfehérvári Szenior Napot. Bár sokan azt hitték, hogy a nyugdíjasok a találkozó helyett inkább otthonaikban maradnak hűsölni – hatalmasat tévedtek! A közel háromszáz fellépőt és huszonnégy színpadi produkciót felvonultató programra még a környező településekről is érkeztek idős hölgyek és urak, hogy szórakozzanak egy kicsit, s megismerkedjenek kortársaikkal.

 
Sajtóközlemény a Fejér Megyei Közgyűlés 2008. jún. 23-ai személyi döntéseiről Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. június 23.

ImageFejér Megye Közgyűlése 41 napirendi pontot tárgyalt meg mai – 2008. június 23-ai – ülésén. E témakörök között megyei aljegyzőt nevezett ki, majd több megyei önkormányzati fenntartású intézmény vezetői megbízásáról döntött a testület. Az alábbi sajtóközlemény a személyi döntéseket foglalja össze.

Tovább...
 
Bakonyi Csilláé a Vörösmarty-gyűrű Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 23.

Bakonyi Csillának ítélték oda idén a Vörösmarty-gyűrűt. A társulat – mint mindig, úgy most is - titkos szavazással döntöttel el, hogy melyik kolléga érdemli meg szakmai munkája alapján az adott évadban a kitüntetést. A díajat tegnap nyújtották át jelképesen a Pelinkán udvarban. – Bakonyi Csilla ugyanis jelenleg szabadságon van, így fizikai valójában később veszi át a gyűrűt.

 
Megemelték az óvodai csoportlétszámokat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 23.

ImageA város önkormányzatának képviselő testülete a legutóbbi közgyűlésen húsz százalékkal megemelte a székesfehérvári óvodák induló csoportlétszámát. Így szeptembertől több gyermeket tudnak fogadni az oktatási intézmények. Városunk óvodái már eddig is teljes létszámmal működtek, a környező településekről is befogadták a gyermekeket, mivel az ott lakó szülőknek egyszerűbb városunkba hozni csemetéjüket - ha már úgyis ide járnak dolgozni, s több helyen nem is működik helyi óvoda.

 
Családi Nap a sport jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 23.

ImageA Piac téri „sportsátorban” Családi Napot tartanak június 28-án, az EB döntője előtti meccs-szünetben. A rendezvény repertoárjában megtalálható a kosárlabda, ping-pong, íjászat, sátordobás, tollas, célbadobás, röplabda, s többfajta ütős sport. A kispályás focira 4 fős, a Cage focibajnokságra pedig 3 fős csapatok jelentkezhetnek a helyszínen.

Tovább...
 
Papszentelés a Székesegyházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 23.

A Székesfehérvári Egyházmegye hagyományainak megfelelően Keresztelő Szent János születésének ünnepén papszentelést tartanak a Székesegyházban. Erre június 24-én, 10 órakor kerül sor, amikor a szentmise keretében Spányi Antal megyés püspök pappá szenteli Mórocz Tamás diakónust.

Tovább...
 
A szeretet szabad! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 22.

Image„Gyengeségeimmel hozzád bújok közel, / mert erőt csak az ad, ki szeretőn ölel. / Olyan úton járok Veled kéz a kézben, / melynek csillagpora túlragyog az Égen. / Mi öröktől való, az mindörök marad. / Megmásíthatatlan! A SZERETET szabad!...” – így kezdődik Körmendi Gitta „Angyali gondolatok” című verse, amelyet az Evangélikus Közösségi Ház Gyülekezeti Házában olvashatnak a látogatók Varga Zsuzsa festmény-kiállításán.

Tovább...
 
A leghosszabb öröm is lehet Korai Nyomtatás E-mail
Írta: Szijjártó Attila   
2008. június 22.

ImageA Leghosszabb Nap Fesztivál utolsó fellépője a Korai Öröm zenekar félórás késéssel kezdte koncertjét. A városi népzenét, pszichedelikus etnót játszó, mára 14 éves múlttal, nemzetközi elismertséggel bíró csapat a szokványos laza eleganciával, könnyedséggel foglalta el helyét, a tízperces beállást követően pedig beúsztak a „korai-hangzásnak” megfelelő, már jól ismert hangok.

Tovább...
 
Újabb fiatal csatár az FC Fehérvárnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 22.

Palkó Dávid hároméves szerződést írt alá az FC Fehérvárral. A 19 éves, bal lábas csatár a szombathelyi Lurkó FC-ben kezdte pályafutását, majd a Szombathelyi Haladásban folytatta, 2006-ban pedig a Sopronhoz került. Rajta kívül még két légiós is szerződést kötött a klubbal: a szerb kapus, Nenad Filipovics és a montenegrói csatár, Goran Vujovics három éven át már biztosan Székesfehérváron rúgják a bőrt.

 
<< Első < Előző 1891 1892 1893 1894 1895 1896 1897 1898 1899 1900 Következő > Utolsó >>

Eredmények 20802 - 20812 / 21184