Kezdőlap
A helyes táplálkozás még nem elég Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 27.

ImageA magyar lakosok több mint fele saját bevallása szerint egészségesen táplálkozik, mégis minden második magyar súlyproblémákkal küzd – derült ki a WEBBeteg.hu egészségportál és a Szinapszis Kft. 2008 szeptemberében lezárult reprezentatív lakossági kutatásából. - A felnőtt lakosság 54 százaléka saját bevallása szerint inkább egészségesen étkezik, és további 14 százalékuk úgy véli, mindent megtesz azért, hogy változatosan és mértékletesen étkezzen.

Tovább...
 
Kaput és gázórát döntött ki egy Volvo Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 27.

ImageLeszakított gázórához riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán késő délután. Székesfehérváron a Dévényi utcában egy személygépkocsi kidöntött egy vaskaput és vele együtt a gázórát, amelynek következtében ömleni kezdett a földgáz. A Volvo a családi ház vaskapujának ütközött, a kapu kidőlt, és letörte az udvaron lévő gázórát. Az autó a vaskapun állt meg, a gázvezetékből ömleni kezdett a földgáz.

Tovább...
 
Ryan Bonni nem távozik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 27.

ImageA szezon hátralévő részében is az Alba Volánnál játszik Ryan Bonni. A kanadai válogatott hátvéd fizetés nélküli szabadságot kap eltiltása idejére, s nemsokára visszautazik Kanadába a családjával, hogy egyénileg folytassa az edzést. A tervek szerint december 27-én tér vissza Székesfehérvárra.

 
Traffipaxok Fejér Megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 27.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság decemberiri traffipax-előjelzésére bizonyára sokan kíváncsiak, így alább közzétesszük a listát. Ne feledjék azonban, hogy nemcsak a megjelölt útszakaszokon találkozhatnak rendőri ellenőrzéssel! Igyekezzenek hát betartani a közlekedési szabályokat – s nemcsak a megszegésért járó büntetés miatt, hanem saját és mások testi épségének, valamint a káresemények elkerülése végett is!

Tovább...
 
Őrizetben az SZDSZ-es frakcióvezető Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 27.

Image"Egyre jobban értjük, miért mondta Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök egy lapinterjúban, hogy az SZDSZ "tele van korrupciós ügyekkel", illetve tévényilatkozatában azt, hogy az SZDSZ-nek is szembe kell nézni azokkal a zavaros ügyekkel, amelyek körbelengik." - áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében 

 
Körforgalomban landolt egy Daewoo Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 27.

ImageKözúti közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán kora este. Székesfehérváron az Auchan áruháznál lévő körforgalomban egy autó az árokba hajtott. A tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak a káresethez.

Tovább...
 
Ülésezik már a Közgyűlés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 27.

Ma reggel nyolc órakor kezdte meg decemberi ülését Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése a Városháza Nagytermében. A részletes napirendi pontokat alább közöljük. – 34 Javaslat nyílt ülésen kerül megtárgyalásra, hat témáról pedig zárt falak mögött konzultálnak a képviselők.

Tovább...
 
Energia-roadshow Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 26.

Image„Nyitva az ablak – hatékonyság és szakértelem” ezzel a mottóval indította útjára a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és az Energia Központ Kht. azt a nyolcállomásos szakmai roadshow-t, amelynek ötödik rendezvényére november 25-én Székesfehérváron került sor. – kaptuk a hírt Saliga Enikőtől - Az eseményen az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) regionális és megyei eredményeit összegezték, és beszámoltak a pályázati feltételek egyszerűsítéséről is.

Tovább...
 
Elhunyt a fehérvári kórházban Flipper Öcsi Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 26.

Meghalt Flipper Öcsi (születéskori nevén Jeszenszky Béla), a Hungária együttes egykori frontembere. Az alkohol-problémákkal és depresszióval küzdő zenészt egy hónappal ezelőtt szállították be a Fejér Megyei Szent György Kórházba, ahol többször is az intenzív osztályra került, és sokáig géppel lélegeztették. Később már önállóan tudott levegőt venni, ám súlyos belső szervi problémái voltak, s tegnap éjjel, háromnegyed tizenkettőkor elhunyt. 46 éves volt.

 
Helyi adócsökkentést javasol a Fidesz Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 26.

Image"Tudjuk, hogy a világgazdaság új korszakba lépett. A radikális átalakulások komoly kihívások elé állítják Magyarországot és azon belül az adottságai okán kiemelkedő tőkevonzó képességgel rendelkező Székesfehérvárt is. Helyi szinten is szükség van egy városi növekedési programra, és annak legfontosabb elemeként helyi adócsökkentésre. " - olvashatjuk Dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető honlapján

Tovább...
 
A szolgáltató csak megrendelés esetén tisztítja a szennyvízcsatornát Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. november 26.

ImageA napokban Székesfehérvár több pontjáról kapott a Fejérvíz fogyasztói bejelentést, hogy ismeretlenek a „vízműre” hivatkozva vállalkozásokat és magánszemélyeket kerestek fel azzal, hogy a szennyvízcsatornát ki kell tisztítani. Felhívják fogyasztók figyelmét, hogy a Fejervíz Zrt.- nek nincs szerződéses kapcsolata csatornatisztításra semmilyen külső vállalkozóval, ilyennel senkit sem bíztak meg.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929 1930 Következő > Utolsó >>

Eredmények 21121 - 21131 / 22916