Kezdőlap
A listavezető otthonában Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 17.

ImageKedden óriási küzdelemben mentett pontot az Alba Volán. Pénteken sem vár egyszerűbb feladat a fiúkra, ugyanis az EBEL-ben az első heyen álló Acroni Jesenice otthonában kell fellépniük. - "Jelenleg a HK Acroni Jesenice liga legjobb csapata, ám kedden kikaptak Grazban. Így minden bizonnyal különösen motiváltak lesznek, hogy szurkolóikat győzelemmel örvendeztessék meg." - mondta Ted Sator vezetőedző, aki igen nehéz találkozóra számít.

Tovább...
 
Póteboltás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 17.

ImageMint ahogyan azt az ebtulajdonosok is (remélhetőleg) tudják: kötelező beoltatni veszettség ellen a három hónaposnál idősebb kutyusokat, valamint ugyanígy előírás vonatkozik a féregtelenítés elvégeztetésére is. Akik elfelejtettek részt venni négylábú kedvenceikkel a „kollektív oltások” valamelyikén, azok holnap, 8-9 óra között mehetnek a Homoksoron „póteboltásra”. Az oltás díja kistermetű kutyáknál 2700 Ft, közepeseknél 2800 Ff, nagytestűeknél pedig 2900 Ft.

 
"BÖLCSŐD AZ, S MAJDAN SÍROD IS..." Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 17.

A Székesfehérvári Városszépítő-, és Védő Egyesület temetői sétára hívja az érdeklődőket ma, 15 órakor. – tájékoztatta szerkesztőségünket Schleer Erzsébet építész, az Egyesület alelnöke, aki elmondta: a programot a Hosszú-temetőbe szervezik (Palotai út), ahol végiglátogatják a szervezetük által az utóbbi 15 évben felújított régi síremlékeket, családi sírboltokat, amelyek alatt Székesfehérvár múltjának jelentős személyiségei nyugszanak. Az emlékező sétát vezeti : Poklosi Péter tanár, az Egyesület elnöke.

 
Elsöpörni a soproni ördögöket! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 16.

ImageAz Albacomp kosárlabda csapata holnap este a Soproni Ördögökkel csap össze. A mérkőzés helyszíne: Alba Regia Sportcentrum. Időpontja: a „szokásos” 18 óra. A játék minden valószínűség szerint izgalmakkal teli lesz, hiszen fiaink a múlt héten tornagyőzelemmel zárták az InterSport Kupát, a soproni sportolók pedig megnyerték idén a Göcsej Kupát.

 
A napokban állítják át a jelzőlámpa-rendszert Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. október 16.

Az elmúlt időszakban mindenki érzékelhette, hogy a megnövekedett autóforgalom miatt nagyon nehéz közlekedni a városban. A legforgalmasabb útszakasznak a Palotai út és rácsatlakozó utak környéke bizonyult. Az ottani gyorsabb áthaladás érdekében a lámpasorok áthangolását megkezdték a Városgondnokság megbízásából a közlekedési szakemberek. A most működő rend kísérleti jelleggel üzemel, több változatot is kipróbálnak, hogy kiderüljön: mi felelne meg leginkább a forgalom igényeinek.

Tovább...
 
Székesfehérvári időutazás a Malom Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 16.

ImageA fehérvári Polgárok Házának is nevezhető Malom Ház bejárásakor már említette Dr. Cser-Palkovics András, hogy az épületet kulturális programokkal is meg akarják tölteni. Ennek első állomásához érkezünk el szombaton. – erről tartott ma sajtótájékozatót a helyszínen Brájer Éva, a Kulturális Bizottság elnöke és Vargha Tamás tanácsnok.

Tovább...
 
Botrányos lakoma az MSZP válság-kongresszusán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 16.

Image"Miközben gigantikus megszorító csomagot készít elő a kisebbségi kormány, kiderült: az MSZP talán még az elhíresült söjtörinél is fényűzőbb falatokkal kedveskedett magának a rendkívüli kongresszuson." - áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében - "Ez az arcátlanság netovábbja! Éppen a söjtöri dőzsölés után mondta a korábbi szocialista pártelnök, hogy "két pár virsli egy kis mustárral és tormával, és egy szelet barna kenyérrel elegendő lett volna".

Tovább...
 
Hírek az elkerülő szakaszról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 16.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. október 20-án lakossági fórumot tart Seregélyesen az elkerülő szakasz előkészítő munkáival, építésével, területszerzéssel kapcsolatosan. – kaptuk a hírt Fazekas Orsolya kommunikációs vezetőtől – A program mindenki számára nyitott. Helyszíne: Seregélyes, Széchenyi u. 1. Művelődési Ház. Időpontja: 18 óra.

 
Visszaérkezett Székesfehérvárra a reneszánsz kőtábla Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvári Egyházmegye   
2008. október 16.

ImageAz utóbbi évtizedek legjelentősebb magyarországi reneszánsz kori lelete, a tavaly csodás körülmények között előkerült Szent István és Szent Imre nevét tartalmazó Kálmáncsehi Domonkos állíttatta emléktábla töredéke október 18-tól látható az Egyházmegyei Múzeumban Székesfehérváron.

Tovább...
 
Borverseny - "Királyi Város Bora 2009" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 16.

ImageA borkultúra megőrzése és fejlesztése érdekében borversenyt hirdet a székesfehérvári Noé-Hegyi Szent István Borlovagrend és városunk önkormányzata. A szervezők e felhívással a megyében élő bortermelőket, pincészeteket, borászatokat szólítják meg, s ebből adódóan olyan nedűkkel lehet majd jelentkezni, amelyeket megyénk területén állítottak, illetve állítanak elő. Az idei borok ugyanis még csak „érési fázisban” vannak, így 2009 április végén, május elején érdemes csak ízlelgetni és eredményt hirdetni.

Tovább...
 
Egy este - Szabolcskáért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 16.

Image„Segítsünk ezen a kisfiún!” – hívott fel nemrég Balsay István, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke, aki a súlyos balesetet szenvedő Kerpel Szabolcs gyógykezelését szerette volna megkönnyíteni valamiképpen. Értendő ez „anyagilag”, hiszen a cross-motor, amelyet vezetője a gyermek felett „átugratott”, maradandó sérüléseket okozott, s a rehabilitáció súlyos költségeket ró a családra.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929 1930 Következő > Utolsó >>

Eredmények 21132 - 21142 / 22541