Kezdőlap
Influenza-járvány Fejér megyében is Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 11.

ImageEgyre többen keresik fel a háziorvosi rendelőket influenzaszerű megbetegedésre utaló tünetekkel Fejér megyében is. A Székesfehérvári kistérségben egy hét alatt 43%-kal nőtt a regisztrált influenzás betegek száma. Hazánkban a lakosság 0,3%-a, azaz több, mint 30.000 ember járt orvosánál hasonló panaszokkal. Az enyhe, párás időben igencsak burjánzó „járvány” leginkább a Közép-magyarországi régióra jellemző.

Tovább...
 
Ma és szombaton - Ligakupa-mérkőzés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 11.

ImageA Magyar Labdarúgó-szövetség engedélyezte, hogy a Sóstói Stadion műfüves pályáján rendezzék meg ma a Paks FC – ZTE meccset. Az erre vonatkozó kérvényt a két klub nyújtotta be, a Fehérvár FC pedig hozzájárulását adta. Így 13 órakor ismét Ligakupa-mérkőzésen szurkolhatnak a sportbarátok. A fehérvári focistákra a héten két találkozó is vár: ma az NB-II-es Szolnokkal rúgják a bőrt a felkészülési mérkőzésen 16 órától, szombaton pedig sor kerül az utolsó Ligakupa-mérkőzésre.

Tovább...
 
Athénban járt a Fidelitas Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas, külügyi kabinet   
2009. február 11.

ImageTestvérszervezetünk, a görög ONNED meghívásának eleget téve a Fidelitas is részt vett az Európai Néppárt ifjúsági szervezetének (YEPP) legutóbbi szemináriumán. Az athéni konferencia jelentőségét a közelgő kongresszus, valamint az európai parlamenti választások adták. A Fidelitast Dömötör Csaba és dr. Maurer Szemere képviselték.

Tovább...
 
Csendes emlékmenet Mairan Cozma emlékére Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 11.

ImageA tragikus körülmények között elhunyt légiós, Marian Cozma emlékére a szurkolók csendes emlékmenetet szerveznek a vasárnapi Leon elleni BL mérkőzés előtt. – hívta fel a programra figyelmünket a Veszprém Kézilabda Fan Club – A rendezők a megemlékezésre mindenkit várnak, aki szerette, tisztelte a veszprémi kézilabdacsalád kiváló és örökös tagját. Mindazokat, akik emlékezni szeretnének rá, és akik ezt méltóságteljes, csendes módon szeretnék kifejezni.

Tovább...
 
Nyilvános testületi ülés Iszkaszentgyörgyön Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 11.

Iszkaszentgyörgy Község Önkormányzatának Képviselő-testülete nyilvános testületi ülésre várja a helyi lakosságot február 12-én (csütörtökön), 17 órától a Községháza I. emeleti tanácskozótermébe. (Cím: Iszkaszentgyörgy, Kossuth tér 1.) A részletes napirendi pontokat alább közöljük Olvasóinkkal.

Tovább...
 
Albacomp  Kaposvár, majd Szolnok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 11.

ImageKaposváron játszik bajnoki mérkőzést csütörtökön, 18 órától az Albacomp kosárlabda-csapata. Közben elkészült a Magyar Kupa negyeddöntőjének a párosítása is, amelyből kiderül, hogy a fehérvári fiúk a bajnoki rangadót követően a szolnoki csapattal mérkőznek meg a négyes döntőbe való jutásért. Az első találkozó Székesfehérváron lesz március 4-én (szerdán) 19 órától, a visszavágót pedig március 7-én (szombaton), 18 órakor rendezik meg Szolnokon.

Tovább...
 
Csak szöveg, semmi érdemi lépés Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. február 11.

ImageMiközben Európa kormányai érdemi lépések sorozatát - adócsökkentés, gazdaság élénkítő csomagok - léptetik életbe, aközben Gyurcsány Ferenc és kormánya teljesen képtelen a válság kezelésére - fogalmazott Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője újságírók előtt. - A fideszes honatya emlékeztetett: a miniszterelnök 2008 októbere óta csak beszél és beszél, illetve találkozókra jár, de három hónap elteltével sem tudott konkrét ígéreteket tenni, most is csak egy február 16-i időpontot határozott meg.

Tovább...
 
Magunk mögött tartani a Ljubljanát Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 11.

ImageAz Alba Volán EBEL- és farmcsapatára péntektől ismét fontos mérkőzések várnak, hiszen Palkovicsék a Salzburg otthonában lépnek jégre, míg Hajósék az Újpestet fogadják. Vasárnap viszont véget ér az osztrák alapszakasz. - Bár kirakatcsapatunk újra osztrák bajnoki pontokért küzdhet, nem feledkezhetünk meg a Volán többi együtteséről sem.

Tovább...
 
Alkotópályázat a Víz Világnapja alkalmából Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 11.

ImageVízzel kapcsolatos pályamunkákat vár a Víz Világnapja alkalmából meghirdetett pályázatra a Fejérvíz Zrt. és a programhoz kapcsolódó szervezetek. A felhívásra Fejér megye általános iskolásai rajz- és irodalmi műveket küldhetnek be, a középiskolások pedig olyan fotókat, amelyek közvetlenül vagy közvetve a „vízkincs” értékeivel hozhatók összefüggésbe – külön témaként ajánlatos a Velencei-tó témakörének feldolgozása.

Tovább...
 
Milyen vízjáték és ivókút kerül az udvarba? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 10.

ImageA Kossuth utcai belső udvarba tervezett vízjáték és ivókút terve kapcsán tartanak ma konzultációt a móri kerámia művésztelepen részt vett alkotók a Pelikán Galériában (Székesfehérvár, Kossuth u. 15.). A Székesfehérvári Művészek Társasága által szervezett programon bemutatják az elkészült vázlatokat, amelyek az elképzelések szerint a Möbius Kávézó és a Pelikán Galéria közötti területen fognak megvalósulni.

Tovább...
 
Gyakrabban indulnak vonatok Székesfehérvár és Budapest között Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 10.

ImageMivel a 2008/2009. évi vasúti menetrend különösen hátrányosan érinti Székesfehérvárról a fővárosba irányuló munkába járást, illetve az onnan hazajutás, a Város levélben fordult Molnár Csaba miniszterhez, az új vasúti menetrend felülvizsgálatát kérve, valamint az illetékesek megkeresték a MÁV START Zrt. vezérigazgatóját, Kozák Tamást, és a MÁV Zrt. vezérigazgatóját, Heinczinger Istvánt is.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929 1930 Következő > Utolsó >>

Eredmények 21132 - 21142 / 23484