Kezdőlap
A trianoni békediktátumra emlékeznek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 02.

ImageA Jobbik Magyarországért Mozgalom Székesfehérvári Alapszervezete és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom Fejér Vármegyei Tagszervezete a trianoni békediktátum 88. évfordulója alkalmából megemlékezést tart június 4-én, 19 órakor a Géza nagyfejedelem téren (a ferde kereszt előtt a Székesegyháznál). A szervezők a programra mindenkit nagy tisztelettel hívnak és várnak!

 
Ültessük be virágokkal Székesfehérvárt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 02.

Image„Tiszta, virágos és egészséges Székesfehérvárért” címmel városszépítő versenyt hirdet Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Környezetvédelmi Bizottsága és Polgármesteri Hivatalának Környezetvédelmi és Kommunális Irodája. A felhívás célja, hogy rendezett, harmonikus környezet jellemezze városunkat, s az allergiát, asztmás rohamokat kiváltó gyomnövények eltűnjenek.

Tovább...
 
A FIDESZ újra diadalmaskodott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 02.

ImageÓriási fölénnyel nyerte meg Dr. Bezzegi Pál, a Fidesz képviselő-jelöltje az időközi választást a 13-as önkormányzati választókerületben. Az eredmény várható volt, hiszen Dr. Bezzegi Pál az elmúlt heteket azzal töltötte, hogy végigjárta a környéket, felmérte a problémákat, az itt élők kívánságait, s a lakók pozitív visszajelzései már sejtetni engedték a végeredményt.

Tovább...
 
Kutyamelegben lihegtek a kutyusok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 01.

ImageA fák árnyéka alatt lihegtek a hőségtől elpilledve a kutyakiállítás résztvevői a hétvégén: az ebek és gazdáik egyaránt. A Bregyó-közi Sportcentrumban szombaton tartották a Magyar Kutyafajták Országos kiállítását, vasárnap pedig a Nemzeti Kutyakiállítást. Ez utóbbin 180 kutyafajta 1500 képviselője mérte össze szépségét és ügyességét.

Tovább...
 
Vége a Kortárs Művészeti Fesztiválnak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 01.

ImageA X. Jam-Bory-várral fejeződött be az idei Kortárs Művészeti Fesztivál Székesfehérváron, amely minden évben több, mint ezer látogatót vonz a Máriavölgybe. A Méhkasaula Kulturális Egyesület programja már délután elkezdődött Makám és Lovász Irén „Szindbád” című gyermekkoncertjével, majd a Bory-család köszöntője után a Besh O Drom és a Zuboly zenélt éjszakába nyúlóan. A rendezvényt táncosok és lángfújók műsora zárta.

 
Bronzérmet kapott az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 01.

ImageA két győzelmig tartó bronzmérkőzés második csatáját is megnyerte az Albacomp. A fehérváriak az első tíz perc után már átvették a vezetést, s a nagyszünetben már tízpontos vezetést produkált. A szolnokiak a 38. percben kezdtek felzárkózni Vernard Hollins játékának köszönhetően, aki az utolsó percben zsákolt is. Az Albacomp időkérése után Simon Balázs dobott egy kosarat, így fiaink 74-73 nyertek Szolnokon.

Tovább...
 
Moire utcazene, vetítés és Szemtekerészeti nézentyűk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 01.

ImageA Moire Kulturális Egyesület köztéri zenei akciót rendezett a Möbilus Kávéháznál a régióban élő elektronikus zenészek közreműködésével, amit az esti órákban vetítés színesített. A program miliőjéhez igazodva az érdeklődők a rendezvény ideje alatt kortárs képzőművészeti alkotásokat is megtekinthettek az Órajáték udvarában.

Tovább...
 
Bronzérem az Öttusa VB-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 01.

ImageBronzérmet szerzett a magyar öttusa válogatott. Máthé Vivien, Tóth Adrienn és Vörös Zsuzsanna a budapesti MVM Öttusa Világbajnokságon a lőállásoknál és a lovaglásnál nem teljesített túl jól, a vívásban sem remekeltek, ám az úszás jól sikerült (mindenki előrelépett az összesített listán), s a futópályán is javítottak pozícióikon (Tóth Adrienn 12., Vörös Zsuzsa 17., Máthé Vivien 25. helyen futott be).

Tovább...
 
Nem csak építkezőknek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 01.

ImageHa minden munkás úgy dolgozna a „valódi” építkezéseken, mint ahogy tegnap láthattuk szorgoskodni az Építők Napján megrendezett Országos Szárazépítő Szakmai Verseny résztvevőit, bizony a szomszédomban álló ház se épülne már vagy húsz éve. (És még közel sincsen kész…)

Tovább...
 
Ünnepi Könyvhét  és egy kis személyes programajánló Brájer Évától Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 31.

ImageA 79. Ünnepi Könyvhét és 7. Gyermekkönyvnapok székesfehérvári és Fejér megyei programjairól tájékoztatták a sajtó képviselőit tegnap a szervezők. A sajtótájékoztatón részt vett Brájer Éva, a székesfehérvári önkormányzat Kulturális és Turisztikai Bizottságának elnöke, valamint a program fő rendezői.

Tovább...
 
Kapaszkodó lovak a Vágtán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 31.

ImageA Kapaszkodó Lovarda (Pákozd) képviseli megyénket a Budapesti Nemzeti Vágtán a hétvégén. A mai bemutatókat holnap követik a futamok, ahol a győztes 30 millió Forintot nyer, az általa képviselt önkormányzat pedig további 5 millió Forintot kap. A versenyre 96 település nevezett be hazánkból.

 
<< Első < Előző 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929 1930 Következő > Utolsó >>

Eredmények 21176 - 21186 / 21395