Kezdőlap
Égbőlpottyant szerepjáték Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 12.

ImageDöbrentei Ildikót ugyan mellőzniük kellett a gyermekeknek (betegsége miatt nem tudott eljönni), viszont férje, Levente Péter a tőle megszokott bájjal és humorral szórakoztatta az ifjúságot és a felnőtteket az Almássy-telepi egyházközség Közösségi Házában megrendezett Családi Napon. A házaspár már tíz éve járja műsorával az országot, hogy a szeretetet és a hit erejét hirdesse.

Tovább...
 
Könyves Vasárnap a reneszánsz jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 12.

ImageZajlik már a Könyves Vasárnap városunkban, az Alba Pláza előtti téren. A programok már 10 órakor megkezdődtek: az ünnepélyes megnyitót Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata képviseletében Brájer Éva, a Kulturális és Turisztikai Bizottság elnöke tartotta, valamint a Fejér Megyei Önkormányzat képviseletében L. Simon László, az Oktatási és Kulturális Bizottság elnöke.

Tovább...
 
Böndörödtünk a Maroshegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 12.

ImageA szüreti mulatságok „elengedhetetlen kellékei” a gyermekek, akik – aktuális kifejezésként élve – szőlőként csüngenek a "szülő-tőkén" (amíg tinédzser koruk környékén le nem szüreteli őket valaki), s mindenben részt akarnak venni, amiben a „nagyok”. Így a Gárdonyi Géza Művelődési Ház udvarán tartott „Maroshegyi Böndörödő” programjai között bőségesen akadt olyan (a szervezőknek hála), ami őket is lekötötte.

Tovább...
 
U19: Tetszetős játékkal vertük a Sopront Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 12.

ImageNem látszott a fiúkon, hogy hétközben Magyar Kupa meccsen léptek pályára. - U19-es akadémiai csapatunk a Sopron ellen lépett pályára szombaton. Csucsánszky Zoltán együttese 2-1-es félidő után, 3-1-re nyert. A mienk a Halasi - Fekete, Tányéros, Bencze, Golovics - Balaskó, Farkas V. - Gyurcsó, Molnár Cs., Baracskai - Lelkes csapattal kezdtek. Csereként lépett pályára Varga F., Csurka és Stranik.

Tovább...
 
Tartson ki a lendület Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 12.

ImagePénteken ragyogó teljesítményt nyújtott az Alba Volán, de nincs sok idő az örömködésre. Vasárnap a masszív EC Villach SV otthonában kell bizonyítani. - "Egyetlen edző sem kívánhat többet a csapatától, mint amit mi kaptunk a fiúktól pénteken. Minden játékosunk tudása legjavát nyújtotta mind védekezésben, mind támadásban. Ezt a kapura lövési arány is jól jelzi, amely egyértelműen a mi oldalunkra billent." - mondta az Alba Volán pályaedzője, Énekes Lajos, aki hozzátette, hogy Szuper Levente is hiba nélkül tette a dolgát.

Tovább...
 
Leader-díj, mint fejlesztési forrás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 12.

„Leader Helyi Akciócsoport” –címmel büszkélkedhet a Velencei-tó Térségfejlesztő Egyesület és a Velencei-tó Helyi Közösség. Az erről szóló határozatot már kézhez is kapta az Egyesület. Ennek értelmében a kistérségben mintegy 400 millió forint fejlesztési forrás kerülhet felhasználásra. A Velencei-tó 9 települése így végre elkezdheti megvalósítani saját vidékfejlesztési stratégiáját, amely munkahely-teremtéssel, felújításokkal, fejlesztésekkel, tehát az életminőség javulásával járhat.

 
Előadás Józsué könyvéről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 12.

ImageFolytatódnak az istentiszeleti alkalmak a Széchenyi utcai Gyülekezeti Ház nagytermében. A következő, Biblia Évéhez kapcsolódó előadásra ma este, 18 órakor kerül sor. A program során a lelkipásztorok egy-egy bibliai könyvről tartanak rövid kortörténeti tájékoztatót - hasznos háttérinformációkat a szerzőkről, illetve a könyvek keletkezéséről, - majd egy kiemelt Igéről hallhatnak igehirdetést a résztvevők.

Tovább...
 
Régészeti kincsek a Hadik-kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 12.

ImageMa még látható a Budenz házban a „seregélyesi kincs”. A tárlaton bemutatott, ezüstből készült régészeti lelet a 19. század első feléből származik, s 1976-ban került elő a seregélyesi Hadik-kastély parkjában. A pazar étkészletet bemutató kiállítás pénteken nyílt meg Kovács Péter Barnabás művészettörténész előadásával színesítve, s ma, 18 óráig várja a látogatókat.

 
Kilyukadt a Suzuki üzemanyagtartálya a 62-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. október 12.

ImageSzemélygépkocsi hátuljának ütközött egy furgon vasárnap délelőtt a 62-es főúton, a börgöndpusztai bekötőútnál. A Suzuki az ütközészt követően út közepén állt meg, az üzemanyagtartálya megrongálódott, amelyből a benzin az útra folyt. Az autó vezetőjét a mentők kórházba szállították. Az Iveco furgon sofőrjének nem esett baja.

Tovább...
 
Újabb Fehérép-botlás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 12.

ImageAz NBI 7. fordulójában megint nagyot botlott a Fehérép Alcoa FKC. - kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől - Az első félidő hajrájában kétgólos hátrányból még egyenlíteni tudott a vendégcsapat, de ugyanez nem sikerült a meccs utolsó perceiben, így a fehérváriak nagy meglepetésre 32-31-re elveszítették a mérkőzést.

Tovább...
 
Ép test - ép lélek - ép szellem Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 11.

Image- e hármasság jegyében zajlanak holnap a Vörösmarty Általános Iskolában megrendezendő programok. Csepi Ildikótól, a Három Láng Alapítvány képviselőjétől megtudtuk: az intézménybe 10-16 óráig várják a családokat térítésmentes természetgyógyászati szolgáltatásokkal (pl: testgyertya, stresszoldás, fényterápia), exoterikus kiállításokkal (könyvek, biokozmetikumok), tanácsadásokkal (Feng-shui), bemutatókkal (jóga, Tai-Csi…), előadásokkal, gyermekműsorokkal, s a Fehérholló-Tűzmadár Táltos Dobkör zenei műsorával.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929 1930 Következő > Utolsó >>

Eredmények 21176 - 21186 / 22540