Kezdőlap
Győzelem Körmenden Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 16.

ImageA Szolnoki Olaj KK után a Polaroid Lami-Véd Körmend felett is diadalmas győzelmet aratott az Albacomp kosárlabda csapata. A szurkolóknak pedig volt miért izgulniuk, hiszen Doyne és Radovic se tudott pályára lépni sérülése miatt, ám így is húsz ponttal többet dobtak a fehérvári fiúk, mint az ellenfél sportolói. - Polaroid Lami-Véd Körmend - Albacomp 69-86 (20-23, 15-19, 22-21, 12-23) Körmend, 2000 néző Játékvezetők: Szabó, Maár, Tóth Körmend: Auriantal 11/6, Banks 25/6, Fodor G. 12/3, Ferencz, Bialek 11 Cs: McCullough, Trummer, Keresztes, Hegedűs Albacomp: Simon 20/12, Soós 6/6, Hanga 7, Bell 35/3, Morrison 9 Cs: Góbi 6, Keller 3/3

 
A címvédő érkezik Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 16.

ImageCsalódást okozott pénteken az Alba Volán az Olimpija Ljubljana ellen, hiszen a rivális elvitte mindkét pontot Székesfehérvárról. Vasárnap este a Red Bull Salzburg érkezik, ez a találkozó is nagyon nehéznek ígérkezik. - Ted Sator vezetőedző remekül ismeri a címvédőt, alaposan felkészült a Mozart-városiakból. "A Salzburg kitűnő csapat, számos nagyszerű jégkorongozóval a soraikban. A taktikájukban nincsenek meglepetések, állandó veszélyt jelentenek a kapura." - fejtette ki a vezetőedző.

Tovább...
 
Hobo és a Vadászat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 16.

Image„A vadászat alapelveit” valószínűleg a harmincas korosztály nagyon jól ismeri, ha Hobo nevét illesztjük az idézőjelbe tett szavak mellé. (Na, jó, az idősebbek és a fiatalabbak is, de az egykori "törzshallgatók" azért mégis csak a mosani harminc felettiek...) A Hobo Blues Band egyik leghíresebb lemeze, a „Vadászat” 1984-ben jelent meg, s Szikora János rendezésében még színpadra is állították – igaz, csak egyetlen egyszer, ám maga az album mégis háromszoros aranylemez lett. A rajongók nagy örömére péntek este Székesfehérvárra látogatott Földes László Hobo, aki az Alexandra Könyváruházban dedikált.

Tovább...
 
Vándorfesztivál a Vörösmarty Színház művészeivel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 16.

ImageDavid Gieselmann „Kolpert úr” című darabjával kezdődik el ma este a veszprémi színjátszás száz éves évfordulója alkalmából létrejövő „Vándorfesztivál”. Az egy héten át tartó programsorozatot a székesfehérvári Vörösmarty Színház művészeinek előadása nyitja meg Csiszár Imre rendezésében, holnap a kecskeméti Katona József Színház Paul Polner „Hajmeresztő” című műsora látható, majd minden este más-más színi társulat mutatkozik be a veszprémi teátrumban.

Tovább...
 
A Megyei Rögbi Bajnokság eredményei Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 16.

ImageTöbbnyire a házigazda Fehérvár RC csapatainak sikerével ért véget a Fejér Megyei Rögbi Bajnokság. Mátay Balázs FRC-elnök honlapunknak elmondta, hogy az FRC korosztályos együttesei a lehetséges hétből három első helyezést otthon tartottak, míg négyszer a képzeletbeli dobogó második fokára állhattak fel.

Tovább...
 
Újabb gyenge teljesítmény Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 16.

ImageA naptári év utolsó tétmeccsén a Janus-arcú Fehérép Alcoa FKC ismét a rosszabbik oldalát mutatta. - tudtuk meg Pálfai Károly sajtóreferenstől - A fehérváriak Kiskunhalason szenvedtek háromgólos vereséget egy gólokban szegény, de technikai hibákban gazdag mérkőzésen. Az FKC hetedik idegenbeli bajnokiján ötödször hagyta el vesztesként a pályát.

Tovább...
 
A negyedéves GDP-adat a válság félrekezelésének következménye Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 15.

ImageA kormány félrekezelte a válságot, és ennek első jelei máris nyilvánvalóak. - világít rá a tényekrei a Fidesz, amelyet bővebben ki is fejt Dr. Cser-Palkovics András helyettes szóvivő közleményében: "A harmadik negyedéves GDP-növekedési adat máris rosszabb a várakozásoknál, az előző negyedévhez képest pedig már csökkent is a bruttó hazai termék. A helyzetet tovább rontja a kormány megszorításokra épülő politikája. Ebben a helyzetben a válságkezelés európai útjára kellene lépni: adócsökkentési és növekedési programra van szükség."

 
"A Kormány gazdaságilag ellehetetleníti az önkormányzatok működését" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 15.

ImageMóron rendezték meg a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége (MÖOSZ) Oktatási és Kulturális Munkabizottsága soros ülését, amelyet idén a Fejér Megyei Önkormányzat szervezett. A kétnapos programot Dr. Balogh Ibolya, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke nyitotta meg, aki beszédében elmondta: a Kormány gazdaságilag ellehetetleníti az önkormányzatok működését, így az oktatási, kulturális, szociális és gyermekvédelmi szakellátás is igencsak súlyos problémákkal kénytelen szembesülni.

Tovább...
 
Vasbetonba öntik a Rózsaligetet - Orosz István pedig pihenőparkot létesít Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 15.

ImageA Város nem nyújt semmiféle támogatást a Széna téren található játszótér felújítására, Orosz István, a terület önkormányzati képviselője viszont 9 millió forint körüli összeget szán a fásításra és egy kellemes pihenőpark kialakítására. A munkálatok már most novemberben elkezdődnek, s a tervek szerint a program három évig fog elhúzódni.

Tovább...
 
Körmenden is győzni kell! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 15.

ImageA Szolnoki Olaj KK-t felett aratott fantasztikus győzelem (104-74) után Körmenden lépnek pályára az Albacomp kosárlabda-csapat játékosai. A mérkőzésre ma, 19 órakor kerül sor. A fehérvári sportolóknak ezúttal különösen nehéz dolguk lesz, hiszen Doyne és Radovic megsérült, így még kérdéses, hogy tudják-e majd erősíteni a csapatot. A meccsre a jegyeket a helyszínen lehet megvásárolni 16:30-tól.

 
Tovább tart a fáradtság Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 15.

ImageAz Alba Volán hazai pályán, igazi négypontos mérkőzésen fogadta az Olimpija Ljubljanát. Kulcsjátékosaink igen fáradtan mozogtak, így magabiztosan vitte el a két pontot a szlovén csapat. - Nem elég, hogy az Alba Volán húzóemberei a válogatott szünet alatt sem pihenhették ki a kizsigerelő EBEL-menetelés fáradalmait, még Nathan Martz sérülése sem jött rendbe, így megannyi körülmény nehezítette a fiúk dolgát.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929 1930 Következő > Utolsó >>

Eredmények 21220 - 21230 / 22916