Kezdőlap
Szent György Kórház - munkaszüneti nap szerinti ellátás szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 09.

ImageA Szociális és Munkaügyi Miniszter 1/2009. (I.7.) SZMM rendelete alapján a Fejér Megyei Szent György Kórházban holnap (január 10., szombat) munkaszüneti nap szerinti munkarendben látják el a betegeket. A Kórház közleménye szerint az e napra előjegyzett betegeket a 2009. január 12-én kezdődő héten ütemezetten, soron kívül látják el. Kérik betegeket, hogy új időpontjukról az adott szakrendelésen érdeklődjenek.

 
Török-Zselenszky Tamás és a Tolcsvay Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 09.

ImageA Tolcsvay Klub mai programján Török-Zselenszky Tamással ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A 2000-ben alakult Eleven Hold zenekar frontembere, akit a legtöbben művésznevén, azaz „Nap”-ként emlegetnek, 18 órakor látogat el a Vörösmarty Társaság Nagytermébe (Székesfehérvár, Kossuth u. 14.) A programon való részvétel ingyenes!

Tovább...
 
Művészek Mórról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 09.

Image„Móri textil és kerámia művésztelep 2008” címmel nyílik kiállítás ma, 17 órakor a Pelikán Galériában. A Székesfehérvári Művészek által szervezett tárlaton Csille Márta, Inge Evers, Heidi Greb, Imre Eszter, Keller Petra, Korompai Péter, Máder Barna, Miklós János, Páger Bernadett, Pócs Judit, Stephan Reitmeier, Szarka Tamás, Tóth Lívia, Ujházi Péter, Wisloczki Helga alkotásai láthatóak.

Tovább...
 
A Polgári Frakció egyeztetés kezdeményezett a költségvetésről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 09.

ImageAz önkormányzatok életében a legfontosabb történés – főleg év elején – a költségvetés kérdése, hiszen a februári Közgyűlés is ezzel foglalkozik majd, és február végéig a Városnak költségvetést kell alkotnia. Tudjuk, hogy rendhagyó körülmények között került sor a 2009-es év költségvetésének megalkotására, hiszen a Város egy politikai válság felé robogott 2008-ban, amely eredményeképpen nem került sor költségvetési koncepció elfogadásra.

Tovább...
 
A Don-kanyarban hősi halált halt honfitársakra emlékezve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 09.

Emléktűz gyújtásával tisztelegnek a Don-kanyarban hősi halált halt honfitársakra január 12-én, 16 órakor a gárdonyi katolikus templom mellett lévő Hősi Emlékműnél. Az ünnepséget Gárdony Város Önkormányzata szervezi. A program Tóth István polgármester beszédével kezdődik, majd a katolikus egyház részéről áldást mond Páli Balázs plébános, a református egyház részéről pedig Oláh László lelkész. A megemlékezésen közreműködik Kelemen István.

 
Kárpátalja - ismét! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2009. január 09.

ImageImmáron második alkalommal járt Kárpátalján a Budapesti Fidelitas. A tavalyi Beregszászi karácsony sikereit követően most négy iskolába látogattunk el és vittük el karácsonyi ajándékainkat, melynek anyagi hátterét csakúgy, mint az elmúlt évben, a fővárosi Fidelitasos fiatalok adományai biztosították.

Tovább...
 
Naplegenda Nyomtatás E-mail
Írta: Vörösmarty Színház   
2009. január 09.

ImageA Naplegenda című táncos produkcióval az alkotók valami egészen eredeti, eddig nem látott látvány- és hangzásvilágot hoztak a hazai és külföldi táncszínházi előadások palettájára. A koreográfus, Mihályi Gábor a magyar népzene legdinamikusabb, legsodróbb erejű motívumait ötvözte és állította színpadra a Magyar Állami Népi Együttes (mai nevén Hagyományok Háza) közreműködésével; munkájáért 2000-ben a Magyar Táncművészek Szövetségétől megkapta "Az Év Alkotója" díjat.

Tovább...
 
Garázstűz Szabadbattyánban Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. január 09.

ImageCsaládi házzal egybeépített garázs gyulladt ki csütörtökön reggel Szabadbattyánban, a Petőfi utcában. A székesfehérvári tűzoltóság két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonult a tűzesethez. A tűzoltók kiérkezése előtt a garázsban parkoló személygépkocsit kitolták, és a lakók is elhagyták az épületet. A körülbelül 30 négyzetméteres garázs teljes terjedelmében égett, s a lángok átterjedtek a garázs fölötti, tetőtér-beépítéses szobák ablakkereteire és tetőszerkezetére.

Tovább...
 
Javaslatokat várnak idén is a Penna Regia dí­jra Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. január 09.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése az írott és elektronikus sajtó munkatársainak, tevékenységük elismerése céljából Penna Regia díja alapított. A díj azoknak az újságíróknak adományozható, akik Székesfehérvár életének tárgyszerű bemutatásával elősegítik városunk ismertségét, elismertségét, hozzájárulnak országos és nemzetközi megismertetésünkhöz, népszerűsítésünkhöz.

Tovább...
 
Elveszített rangadók kölyökben és serdülőben Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 08.

ImageAz Alba Volán kölyök és serdülő korosztályos csapatai is az SC Csíkszeredát látták vendégül szerdán. Az erdélyi klub tehetséges fiataljai mindkét mérkőzésüket megnyerték. - Jól kezdte a mérkőzést a Volán, Szabó Dániel a kapu torkából váltotta gólra Vincze átadását. (1-0). Kiegyenlített mezőnyjátékot követően egy perc leforgása alatt megfordították az állást a vendégek.

Tovább...
 
Hova tegyük a lebontott karácsonyfákat? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 08.

ImageAz előző évek gyakorlatának megfelelően a Városgondnokság ez évben is megszervezi a közterületre kihelyezett karácsonyfák elszállítását. A lebontott és az "utcára tett" fákat már két napja gyűjtik a szakemberek, s e munkálatok január végéig tartanak majd. Az elszállítás feltétele, hogy lakótelepeken szemétgyűjtő konténerek mellé, illetve családi házas övezetekben a házak elé helyezzék el a lakók a tűlevelűeket - úgy, hogy azok a gyalogos és a gépjármű-forgalmat ne akadályozzák.

 
<< Első < Előző 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949 1950 Következő > Utolsó >>

Eredmények 21385 - 21395 / 23473