Kezdőlap
PÁLYÁZAT Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. szeptember 29.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata - a Civil Alap terhére – pályázatot hirdet. A pályázat célja: helyi civil szervezetek megerősödése, kommunikációjuk javítása, szolgáltatásuk hatékonyságának növelése, szervezeti, menedzsment tréning, képzés szervezése ill. kiadvány létrehozása, infrastruktúrájuk (Internet, szoftver, hardver kiegészítők) fejlesztése, a (civil) szervezetek együttműködésének ösztönzése, nyitott fórumok, kerekasztalok, párbeszéd-programok szervezése, bemutatkozó kiadvány, CD, CD-ROM, honlap szerkesztése, téli (szünidei) rendezvények támogatása

Tovább...
 
Segítsünk Szabolcskán! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 29.

ImageJótékonysági gyűjtést szervez Balsay István, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke, valamint az István Király Általános Iskola a két évvel ezelőtt balesetet szenvedett Kerpel Szabolcs számára. A kisfiú egy cross-motorosnak „esett áldozatul” – az ütközés során maradandó sérüléseket szervezett (kómában is volt), ám állapotát jelentősen javítani tudnák a speciális gyógykezelések. Szabolcska jelenleg az István Király Általános Iskola magántanulója, ahol szakértők foglalkoznak vele, s próbálják megkönnyíteni az életét.

Tovább...
 
Családi ház gyulladt ki a Móri úton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 29.

ImageKigyulladt családi házhoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat vasárnap kora este. Székesfehérváron a Móri úti családi ház padlásterében csaptak fel a lángok. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel vonultak a káresethez. Az épület padlásterében papír, ruhanemű és bútorok égtek. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően sikerült megakadályozni a tűz továbbterjedését.

Tovább...
 
A Fidesz reagálása Török Zsolt (MSZP) sajtótájékoztatójára Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 29.

Image"Egyre szánalmasabb és nevetségesebb módon próbálja az MSZP menteni a menthetetlent: azt, hogy lelepleződtek; a titkosszolgálatokat megint politikai célokra használták, minden törvényes alap nélkül hallgattak le fideszes országgyűlési képviselőket, és heteken keresztül rágalmaztak embereket teljesen alaptalanul. Mindezek miatt bíróság előtt kell felelniük." - áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének legutóbbi közleményében.

 
Fidelitas Országos Sporthétvége Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. szeptember 29.

ImageTöbb, mint 350 résztvevő, fantasztikus mérkőzések, remek hangulat, kiváló teljesítmények és számos egyéb program jellemezte az idei, Kiskunfélegyházán megrendezésre kerülő Fidelitas Országos Sporthétvégét...

Tovább...
 
KULTÚRÁK TALÁLKOZÁSA Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 29.

Image„Kultúra és ösztöndíj morzsák, avagy együk meg együtt, amit kifőztünk Nektek!” – ezzel a jelmondattal rendez programokat holnap a Kodolányi János Főiskola. Az intézmény PR-referensétől, Tóth Bencétől megtudtuk: ennek során a hallgatók megismerkedhetnek az iskola Nemzetközi Intézete által nyújtott külföldi ösztöndíjprogramokkal (LLP/ERASMUS), szakmai- gyakorlatokkal, tanulmányi utakon való részvételi lehetőségekkel.

Tovább...
 
Minden ellenfél legyőzve Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 29.

ImageAz Alba Volán hősiesen, minden erőtartalékát mozgósítva harcolt a Villach SV ellen, és sikerült is 3-2-re legyőzni az osztrák csapatot. Ezzel négy forduló után továbbra is veretlen a csapat! Az Alba Volán pazarul kezdte az EBEL idei szezonját, így nem meglepő, hogy közel 3200 szurkoló zsúfolódott a Jégcsarnokba, hogy szemtanúja legyen az újabb izgalmas rangadónak, amelyen folytatódhatott a Volán győzelmi szériája.

Tovább...
 
Citroënnel ütközött egy Opel a zámolyi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 28.

ImageSzemélygépkocsik frontális karamboljához riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szombaton este Székesfehérvár és Zámoly közé. A helyszínen egy Opel Astra és egy Citroën C3 ütközött. Az Opel keresztbe fordult az úton, a Citroën az út menti vízelvezető árokban állt meg. Az Opelt vezető férfit, valamint a Citroënben ülő férfit és nőt a mentők kórházba szállították.

Tovább...
 
A hajrában tört meg a lendület Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 28.

ImageIgazi rangadót vívott Debrecenben a DVSC-Aquaticum és a Fehérép Alcoa FKC. - tájékoztatta honlapunkat Pálfai Károly sajtóreferens, aki elmondta: Az első félidőben a vendégek uralták a játékot, csak egy vitatható időntúli hétméteressel zárkózott fel a DVSC egy gólra. A második játékrészben 19-20-nál következett be a fordulópont: a hazaiak zsinórban öt gólt dobtak. A Fehérép ugyan még feljött 28-27-re, de a hajrában elkövetett technikai hibáik miatt megfordítani már nem tudta a végig nagyiramú összecsapást.

Tovább...
 
Istentisztelet sorozat a Biblia Évében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 28.

ImageFolytatódnak az istentiszeleti alkalmak a Széchenyi utcai Gyülekezeti Ház nagytermében. A következő, Biblia Évéhez kapcsolódó előadásra ma este, 18 órakor kerül sor. A program során a lelkipásztorok egy-egy bibliai könyvről tartanak rövid kortörténeti tájékoztatót - hasznos háttérinformációkat a szerzőkről, illetve a könyvek keletkezéséről, - majd egy kiemelt Igéről hallhatnak igehirdetést a résztvevők.

Tovább...
 
Frontális karambol a 7-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 28.

ImageFrontálisan ütközött két személygépkocsi pénteken délután a 7-es főúton. A dinnyési bekötőút és az M7-es autópálya lehajtója között egy Suzuki Swift és egy Fiat Punto ütközött, majd mindkét autó keresztbe fordult az úton. A Suzukiban elöl utazó, súlyosan sérült nőt mentőhelikopter szállította kórházba. A Suzuki sofőrje, valamint a Fiat vezetője és utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959 1960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 21539 - 21549 / 22759