Kezdőlap
Első helyen a Villach kapusa! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 23.

ImageUgyancsak rapszodikus formát mutat az Alba Volán mai ellenfele, a Villach. A tabellán két hellyel és öt ponttal előrébb álló alakulat legutóbb hazai pályán kapott ki a Vienna Capitalstól, s utóbbi öt meccsén háromszor is kapitulált. - Éppen ezért nem vár könnyű mérkőzés ma este 18 órától Palkovicsékra, hiszen a Pasut nyilván mindent megtesz majd a győzelem megszerzéséért.

Tovább...
 
A Fidesz reagálása az MSZP választmányi ülésére Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 22.

Image"A Lendvai Ildikó által elmondottak alapján várjuk az MSZP támogatását a napokban benyújtott törvénymódosító javaslatunkhoz, melynek lényege, hogy az állami cégek igazgatótanácsait és felügyelő bizottságait háromfősre szűkítenénk, a tagok javadalmazása pedig a mostani milliós kifizetésekkel szemben nem lehetne több a bruttó havi átlagkeresetnél, valamint a 2002-es szintre állítanánk vissza a szakállamtitkárok, államtitkárok, miniszterek és a miniszterelnök fizetését."

Tovább...
 
Szentmise Prohászka Ottokár boldoggá avatásáért és az Imaszövetségért Nyomtatás E-mail
Írta: Kasek Andrásné   
2008. november 22.

Image2008. november 8-án, szombaton este 6-kor Barlay Ö. Szabolcs atya szentmisét mutatott be Budapesten, a Béke Királynéja Kápolnában (Bp., VIII., Tömı u. 31.). Erre az alkalomra is kilenceddel készültünk. A szentmise kezdetéig a templom megtelt. Ez is meglepetés volt, mivel egy-két kör-emailt és a "szájhagyományt" leszámítva, semmilyen hirdetést nem adtunk fel!

Tovább...
 
Legyőzni a Hegyvidéket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 22.

ImageAz Albacomp kosárlabdázói legközelebb ma, 18 órakor játszanak bajnoki mérkőzést. A fehérvári fiúk ellenfele ezúttal az Enternet-NTE Hegyvidék lesz. E csapat eddig az összes meccsét elvesztette – átlagosan harminc pontos különbséggel. Sportolóinknak tehát (minden valószínűség szerint) nem lesz nehéz dolguk, s a szurkolók fölényes győzelemnek örülhetnek majd.

 
Dolgozz a Vörösmarty Színházban! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 22.

ImageA székesfehérvári Vörösmarty Színház gazdaság-vezető helyettes, fénytechnikus, világosító, valamint információs munkakörök betöltésére keres munkavállalókat. A részletes pályázati kiírásokat alább olvashatják el.

Tovább...
 
Tisztújító gyűlést tartott a Junge Union Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas - Dr. Maurer Szemere, Dömötör Csaba   
2008. november 22.

ImageA francia határhoz közeli Rustban került sor német testvérszervezetünk, a Junge Union éves kongresszusára. A Deutschlandtag Európa egyik legjelentősebb politikai eseménye az ifjúsági szervezeteket tekintve. A háromnapos rendezvényen a Fidelitast Dömötör Csaba és Maurer Szemere képviselte.

Tovább...
 
Jövő, amelyre készülnünk kell Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 22.

ImageBencze András evangélikus lelkész és Somogyi László református lelkész vendégeskedik december 10-én, 18:15-től a székesfehérvári Malom Házban. A program az „Advent a Biblia évében: jövő, amelyre készülnünk kell” címet kapta, s a hozzá kapcsolódó beszélgetés is e témát öleli majd fel. Az est házigazdája Mészáros Attila újságíró lesz. Közreműködik: a Hermann László Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola 12. osztályos tanulója, Klemm Lilla, aki klarinétozni fog.

 
Ted Sator: "Nem rövid távú kísérlet volt." Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 22.

ImageAz Alba Volán csapata jó hangulatban utazott haza Linzből pénteken este, hiszen pontot szerzett riválisa otthonában. Egyet aludva a történtekre, Ted Sator vezetőedző sem leplezte örömét. - "Hallatlanul fontos pontot szerztünk, amelynek az értékét tovább növeli, hogy két gólos hátrányról álltunk talpra. Kimondottan okosan játszottunk, ahogy idegenben kell, dacára annak, hogy igen rövid cserepaddal dolgoztunk. Sokkal jobb meccs volt, mint a legutóbbi, székesfehérvári találkozónk a Linz-cel, amelyet büntetőkkel megnyertünk." - mondta Ted Sator.

Tovább...
 
Focistáink a pult mögött Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 22.

ImageAdományokat gyűjtenek ma a Fehérvár FC focistái. A sportolók csatlakoztak a McDonald's Nemzetközi Gyermeknapjához kapcsolódó jótékonysági akcióhoz, amely azért jött létre, hogy adományokat gyűjtsön a Budapesten és Miskolcon működő Ronald McDonald Házak számára. Ezek az intézmények eddig közel kétezer családnak biztosítottak ideiglenes szállást, míg súlyosan beteg gyermeküket a kórházban gyógyították.

Tovább...
 
Országos templomi gyűjtés a szegények javára Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvári Egyházmegye   
2008. november 22.

ImageÁrpád-házi Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódóan minden évben országos gyûjtést rendeznek a szegények javára a katolikus templomokban. Az idei gyûjtést november 23-án tartják. A gyûjtés teljes eredményébõl 40% marad az egyházmegyékben, amelybõl a plébániai karitász csoportok tevékenységét (ruha- és ételosztás, beteglátogatás, idõseknek és nagycsaládosoknak készített szeretetcsomagok, beiskolázási és nyári táborozáshoz adott segélyek, szeretet-ebédek stb.) támogatják.

Tovább...
 
Családi ház gyulladt ki Iszkaszentgyörgyön Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 22.

ImageCsaládi ház nappalijában csaptak fel a lángok csütörtökön éjszaka Iszkaszentgyörgyön. A Márványkertben lévő épület nappalijában a berendezési tárgyak égtek. A tűz a ház többi részére nem terjedt át, ám a helyiségek erősen kormozódtak. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959 1960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 21539 - 21549 / 23291