Kezdőlap
"A Nemzeti Emlékhely közös ügyünk" Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. szeptember 06.

ImageAz elmúlt hetekben sokan és sokat foglalkoztak a Nemzeti Emlékhely méltó kialakítását szolgáló beruházás önrészének kérdésével. Emlékeztetőül: Vis maior helyzet alakult ki azzal, hogy dr. Balogh Ibolya, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke Warvasovszky Tihamér polgármester úrral közösen Hiller István miniszter úrhoz intézett kérése ellenére a kormányzat az önrész fedezetére elkülönített 70 millió forintot elvonta a Megyei Múzeumtól.

Tovább...
 
Beindul az LHC! - Eljön a Világvége? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 06.

ImageMire képes és mire nem a világ legnagyobb részecskegyorsítója? – erre próbál választ adni Lukács Béla fizikus A Szabadművelődés Házában tartott előadásán. – hívta fel a programra figyelmünket Trupka Zoltán népművelő, a Ház egyik munkatársa. Az „elmélkedésre” szeptember 9-én, kedden, 17 órakor kerül sor.

Tovább...
 
Hokizzzzzzzzzzz! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 06.

ImageAz Alba Volán SC jégkorong szakosztálya tanfolyamot indít 2002 január 1. után született fiúk számára. Az oktatásra minden olyan nagycsoportos és első osztályos életrevaló, jó mozgású fiút várnak, aki szeretne megismerkedni a korcsolyázás és a jégkorongozás alapjaival. A tanfolyam október 4-én kezdődik. Az edzések szombaton és vasárnap délelőtt lesznek a Jégcsarnokban, Csibi József magyar válogatott játékos vezetésével.

Tovább...
 
Marko Andics, aki kapusként kezdte Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 06.

ImageMarko Andics sötét hajával és bőrével, hirtelen lobbanékonyságával és állandó, nálunk délebbre lakó népekre jellemző jókedvével képviseli mindazt, amit a sztereotípia a szerbekről mondat velünk. Vérmérséklete játékán is látszik, a keményebb focit szereti. A szurkolókat néhány meccs alatt meggyőzte arról, ő lehet a mi emberünk hátul.

Tovább...
 
Az Aidával népszerűsíti nyelvvizsgarendszerét a Nyelvparádén a KJF Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence - PR referens   
2008. szeptember 06.

ImageA Kodolányi János Főiskola az egyik kiállítója a szeptember 5-7. között megrendezésre kerülő budapesti Nyelvparádénak. A főiskola standján a székesfehérvári színház művészei is bizonyítják a Kodolányin folyó nyelvoktatás eredményességét, hiszen az osztrák turné német nyelvű előadásaira a főiskola saját módszerével és nyelvvizsgarendszerével készültek fel.

Tovább...
 
Bérletvásárlási akciót hirdet a Vörösmarty Színház Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 06.

Image„Késve indult meg ugyan a bérletárusítás, ám mégis jól állunk.” – nyilatkozta Vasvári Csaba színházigazgató sajtótájékoztatóján, majd elmondta: bérletvásárlást ösztönző akciót hirdetnek azok számára, akik október 15-ig megváltják bérleteiket a Színház előadásaira. A fődíj 200.000 forint, s egyéb egyéb nyereményeket is kisorsolnak. A 23 féle bérlet minden „típusában” lesz például, aki visszanyerheti a jegy árát, valamint wellness-hétvégék, könyvek és értékes tárgynyeremények is gazdára találnak.

Tovább...
 
Fiatal finn politikusok voltak a Fidelitas vendégei Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas - Horváth Gellért  külügyi kabinet   
2008. szeptember 06.

ImageA Gyermek és Ifjúsági Konferencia, az Allianssi finn ifjúsági szervezetével, a magyar Külügyminisztérium, és a finn Oktatási minisztérium államközi megállapodása keretében szervez és valósít meg finn-magyar ifjúsági csereprogramokat. A negyedik csereprogram részeként 2008. szeptember első hetében fiatal finn politikusok érkeztek hozzánk.

Tovább...
 
A Társadalmi Felelősségvállalás Napja - PR-íz, vagy valós tartalom? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 05.

ImageÖltönyös önkormányzati képviselők marketing-szagú, látszat-padfestése helyett valódi eredményeket szeretne a Polgári Frakció. Oroszt István frakcióvezető-helyettes a Széna téri játszóteren tartott ma sajtótájékoztatót, ahol a szeptember 20-ára meghirdetett Társadalmi Felelősségvállalási Naphoz kapcsolódóan mondta el a Frakció véleményét, s vázolta fel az eddig lépéseket.

Tovább...
 
1 millió forintot adományozott A Közösség Szíve a Gyermekosztálynak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 05.

Image1 millió forintot adományozott a Fejér Megyei Szent György Kórház Újszülött, Csecsemő- és Gyermekosztályának A Közösség Szíve - a CBA és a Procter & Gamble rászoruló gyermekek megsegítését célzó közös jótékonysági kezdeményezése. – tudtuk meg Tavaszi Tilda ügyfélkapcsolati menedzsertől – Az akció során a fogyasztók jóvoltából 10 millió forint gyűlt össze, amelyet 10 kórház gyermekosztálya között osztottak szét. Köztük van a Fejér Megyei Szent György Kórház is, amely a támogatásból az Újszülött, Csecsemő- és Gyermekosztálya részére pulsoximetereket vásárol.

Tovább...
 
FC Fehérvár - általános iskolai toborzó Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 05.

ImageCsütörtökön klubunk utánpótlásának vezetői, Németh János, Hartyáni Gábor és Kiss Imre a székesfehérvári Tóvárosi Általános Iskolában találkozott a város általános iskoláinak testnevelő tanáraival, hogy az FC Fehérvár leendő utánpótlás-toborzó tornájáról tájékoztatást adjon a részvevőknek.

Tovább...
 
Kortárs művészeti vásár a Pelikán Galériában Nyomtatás E-mail
Írta: Felhívás   
2008. szeptember 05.

Image2008. szeptember 6-án, szombaton egy jó hangulatú művészeti vásárra hívja Önöket a Székesfehérvári Művészek Társasága. Az idén márciusban indult sorozat kéthavonta a hónap első szombatján kerül megrendezésre a Pelikán Galériában, ahol hivatásos művészek (a társaság tagjai - többek között Acsa Szücs Imre, Lencsés Andrea, Pinke Miklós) már negyedik alkalommal kínálják legfrissebb alkotásaikat műtermi áron.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 Következő > Utolsó >>

Eredmények 21770 - 21780 / 22759