Kezdőlap
Ma: KAPOSVÁRI KK - ALBACOMP Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 14.

ImageA CEBL Finar Four megnyerési után ma lépnek pályára újra az Albacomp kosárlabda csapatának játékosai. Sportolóink 18:30-tól játszanak bajnoki mérkőzést az ASE-t és a Dombóvárt legyőző Kaposvári KK-val. A mérkőzésre délig lehet jegyet vásárolni elővételben, után pedig a helyszínen 1000 Ft-ért.

 
Jól teljesítő háziorvosok, gyenge osztályzat a kormánynak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 14.

ImageMinden negatív hír ellenére az egészségügyi ellátás megítélése az egyik legkedvezőbb az állami intézményrendszerek között a felnőtt magyar lakosság körében. Többek között ez derül ki a WEBBeteg egészségportál és a Szinapszis Kft. 2008 szeptemberében, 1000 fő bevonásával lebonyolított lakossági kutatásából.

Tovább...
 
Meghosszabított igénylés! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 14.

ImageMivel eddig több, mint 550 fiatal jelezte igényét Fidelitasos Tagkártyára, meghosszabbították a jelentkezési határidőt január 20-ig. A jelenlegi (és leendő) Fidelitas tagok a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen érdeklődhetnek a kártya felől, amely csupán 350 Ft-ba kerül, s jelentős kedvezményeket biztosít tulajdonosának.

 
Jégpáncél az utakon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 14.

Kora reggel óta ónos eső esik Székesfehérváron, ami az utakra fagyott, a gépjárművek pedig még téli gumival is igencsak csúszkálnak. Dél-Dunántúlon már hajnalban egy centiméteres jeget tapasztalhattak a „kimerészkedők”. Fejér megye déli részein reggel fél nyolc körül kezdett el hullani az ónos eső, s a Depónia Kft. neki is állt a sózásnak. Az Alba Volán minden helyközi járatot elindított, bár a közúti és a vasúti közlekedésben jelentős fennakadásokra lehet számítani. Először csak Dél-Dunántúlon és Közép-Dunántúlon volt piros riasztás, ám hamarosan hazánk többi területire is a legmagasabb fokozatot lépteti érvénybe az Országos Meteorológiai Szolgálat.

 
Fordulópont lehet Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfai Károly   
2009. január 14.

ImageSonata Vijunaite 2005 nyarán igazolt a Hypo Niederösterreichtől Székesfehérvárra, azaz már negyedik idényét tölti a Fehérép Alcoa FKC-nél (illetve korábban a Cornexi-Alcoánál) a népszerű litván beálló, akit közvetlenül a Győr elleni mérkőzést követően kérdeztünk a rangadóról, a bajnokságról és egy régi jó barátnőjéről, akit szerdán ellenfélként láthatott viszont.

Tovább...
 
A Törökbálinti Önkormányzat megállapodása a Lea otthonnal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 14.

ImageTurai István polgármester tegnap megállapodást írt alá Spányi Antal megyés püspökkel, mint fenntartóval és a Lea Családok Átmeneti Otthonának vezetőjével. - tudtuk meg Bertáné Pintér Katalin sajtóreferenstől - A Lea Otthon a gyermekvállalás időszakában krízisbe került fiatal nőknek és anyáknak nyújt segítséget, otthont és szakszerű képzést, hogy válságba került életüket rendezhessék.

Tovább...
 
Mindig a legjobbak között Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 14.

ImageA Kodolányi János Főiskola valamennyi felsőoktatási rangsor élmezőnyében szerepel: a Népszabadság Top 40 rangsora alapján a KJF lett a legjobb főiskola, a HVG listája alapján pedig a legjobb alapítványi, illetve magánintézmény. A főiskola vezetése a jövőben is mindent megtesz azért, hogy a KJF megőrizze előkelő helyét a felsőoktatásban tanulók, oktatók között.

Tovább...
 
Remek játék, szép győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 14.

ImageAz Alba Volán hokisai kitettek magukért kedd este, mindenki szívvel-lélekkel küzdött a győzelemért. Meg is lett az eredménye a koncentrációnak és a hajtásnak: nagy gólkülönbségű diadal a Jesenice felett. - Gyászszünettel kezdődött a mérkőzés, a jelenlevők egy perces néma tiszteletadással emlékeztek az SC Csíkszereda közelmúltban elhunyt elnökére, Antal Istvánra.

Tovább...
 
Új digitális tachográf  fizess, ha nem pihensz! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 13.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékes dolgozói ma délelőtt vettek részt azon az oktatáson, amelyen az új digitális tachográf leolvasók kezelését ismertették velük. E szerkezeteket ugyanis néhány napon belül alkalmazni fogja a rendőrség, hogy segítségükkel ellenőrizni tudják a gépjárművezetők jogszabályban meghatározott vezetési-pihenési idejét: az előírások szerint 4,5 órás vezetés után háromnegyed órás szünetet kell tartani. A 6 perces túllépésért 50.000 Ft-ot kell fizetni, 90 perc felett pedig 400.000 Forintos bírságot szabnak ki.

 
Az utolsó percek döntöttek a rangadón Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 13.

ImageA Fehérép Alcoa FKC és a Győri Audi ETO mérkőzésén az első félidőben egyszer sem sikerült vezetést szereznie a bajnoknak, az izgalmas hajrában mégis vendéggyőzelem született – pedig remekül küzdő fehérváriak végig nyílttá tudták tenni a rangadót, a második félidőben négygólos hátrányból is egyenlítettek. - tájékoztatta szerkesztőségünket Pálfai Károly sajtóreferens - Laima Bernataviciute és Görbicz Anita tíz-tíz góllal bizonyultak a találkozó legeredményesebb játékosainak.

Tovább...
 
Állatszerető emberek segítségét kérik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 13.

ImageA székesfehérvári Herosz Állatmenhely dolgozói értetlenül és felháborodva állnak a karácsonyt követő hétvége eseménye előtt. Rekvényi Renáta, a menhely egyik önkéntese elmondta, hogy nyitvatartási időn kívül egy nagyobb személyautó gördült a Herosz bejáratához. Megkérdezésükre elmondták, hogy a kutyájuk nemrégen kölyköknek adott életet. Ők úgy gondolták, hogy jelenleg is teltházzal (220 kutya és 50 macska) és napról napra élő és működő menhelyen otthagyják az anyát és a 11 kölyköt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 Következő > Utolsó >>

Eredmények 21770 - 21780 / 23899