Kezdőlap
Nemzetközi Kupa Mérkőzés  ma este! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 29.

ImageNemzetközi Kupa Mérkőzést játszik ma este, 19 órától az Albacomp kosárlabda csapata. A fehérvári játékosok hazai pályán csapnak össze az osztrák Klosterneuburg sportolóival. Az ellenfél összeállításában hat idegenlégióst is találhatunk: három amerikait, egy szerbet, egy horvátot és egy bosnyákot, így minden valószínűség szerint izgalmas meccsre számíthatunk. A mérkőzésre a jegyek megvásárolhatók a Jegypénztárakban és a Sportirodán.

 
Tájképek az Öreghegyi Közösségi Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 29.

ImageSzünderné Havasi Erzsébet autodidakta módon kezdett el a festészettel foglalkozni – több, mint húsz évvel ezelőtt. Kezdetben Ballagó Imre festőművész növendéke volt, majd különböző szakkörökben, alkotótáborokban fejlesztette tudását, jelenleg pedig a Derkovits-kör tagja. Az elmúlt években több megyei- és országos kiállításon vett részt – most például az Öreghegyi Közösségi Házban láthatók tájképei. A tárlat november 9-ig tekinthető meg.

Tovább...
 
Holnap sorsolják ki a díjakat a Vörösmarty Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 29.

ImageWellness-hétvégéket, könyvutalványokat és egy 200.000 Ft értékű egyedi bankkártyát sorsolnak ki holnap délután a Vörösmarty Színházban azok között, akik október 15-ig megvásárolták a 2008/2009-es évadra szóló színház-bérleteiket. Méhes Mónikától, a teátrum sajtókapcsolatokért felelős munkatársától azt is megtudtuk, hogy a nyereményakció keretében a 23 féle bérlet mindegyikéből egy szerencsés néző visszanyeri majd a bérlet árát.

Tovább...
 
EGRI BÚCSÚ - a közvagyonról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 29.

Az Élőlánc Magyarországért mozgalom a nemzeti vagyon sorsáról és a közszolgáltatások jövőjéről rendez konferenciát október 30-án, csütörtökön 17 – 21 óráig Egerben, a Bartakovits Béla Közösségi Ház Dísztermében. Az est házigazdája a Nagycsaládosok Egri Egyesülete. A tanácskozás a Duna Charta és az Élőlánc Magyarországért szervezésében Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémián szeptember 27-én megrendezett "Vagyonleltár" című konferencia folytatása. A programot nemsokára Székesfehérváron is megtartják!

Tovább...
 
A Fehérvár FC kft. nem óvott Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 29.

ImageKedden délelőtt több médium közölte a hírt, mely szerint az FC Fehérvár megóvta a Debrecen elleni – első - Magyar Kupa-mérkőzést. Klubunk leszögezi, a Fehérvár FC kft. nem nyújtott be óvást a mérkőzés eredménye ellen. Gál László Róbert korábbi ügyvezető „magánemberként” írt levelet a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, amelyben egy olyan szervezet képviselőjeként, amelynek nevében nem jogosult eljárni, magát hamisan feltűntetve óvást nyújt be az FC Fehérvár – Debrecen Magyar Kupa nyolcaddöntő első mérkőzése, Verpecz István jogosulatlan játéka ellen.

Tovább...
 
Ne adják el a Fekete Sas Szállót! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 29.

ImageA Polgári Frakció továbbra sem támogatja a Fekete Sas Szálló eladásának tervét. Dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető és Vargha Tamás tanácsnok tegnapi sajtótájékoztatóján kifejtette: ahogyan 2006 tavaszán is a szálló értékesítése ellen voltak, úgy most is. Az ésszerűség, a logika és a fehérváriak érdeke azt kívánja, hogy az épületet közcélú hasznosításra szánják. Városunk polgármestere viszont a választások óta – érthetetlen okokból – „meggondolta” magát, s míg két éve egyetértett a Polgári Frakció elképzeléseivel, most inkább eladni akar.

Tovább...
 
Debrecen Nagydíj felnőtt GP 2, Pelikán Kupa U 13 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 29.

ImageA hétvégén Debrecenben és Seregélyesen versenyeztek az ALBATOLL SE játékosai. – tájékoztatta szerkesztőségünket Bánhegyi Gábor - Strobl Eszter, Letsch Péter és Nagy Sz. Levente felnőtt első, és másodosztályú versenyen szerepelt, míg Strommer Noémi, Antal Erika, Ispán Máté, Nyírő Nándor az U 13-as mezőnyben játszott.

Tovább...
 
Széchenyi Ödön sírjánál koszorúztak a tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. október 29.

ImageSzékesfehérvári kezdeményezésre idén tizenhetedik alkalommal indult útjára október 16-án a Gróf Széchenyi Ödön Emléktúra Törökországba. A szervezők célul tűzték ki, hogy évről évre felkeresik és megkoszorúzzák a magyar és a török tűzoltóság megalapítójának, Gróf Széchenyi Ödönnek a sírját Isztambulban, valamint egy körutazás keretében az első világháborúban hősi halált halt magyar katonák emlékhelyeit.

Tovább...
 
Fess, alkoss, gyarapítsd tudásod! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 29.

ImageA Fúzió Egyesület néhány nappal ezelőtt elindította az Art Fúzió elnevezésű programját. – kaptuk a hírt Kovács Istvántól - Ennek keretén belül zenei-, képzőművészeti- és fotó műhelyt indítanak a szervezők. A foglalkozásokat kéthetente, szombatonként tartják A Szabadművelődés Házában. A részvétel ingyenes! A program alapötletét az Improvizációs Est adta, amely szellemiségét ily’ módon szeretnék tovább vinni.

Tovább...
 
Adományok a hátrányos helyzetűeknek  és a szerencsétlenül járt pátkai családnak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 29.

ImageRuhaneműket és játékokat gyűjtöttek heteken át a hátrányos helyzetű családok számára az Alcoa-Köfém egyik részlegének dolgozói. Az adományokat tegnap délután szállította el az Öreghegyi Karitász csoport a Köfém Művelődési Házból a Budai úton lévő karitász raktárba. Az egyik önkéntestől, Kádár Sándornétól megtudtuk, hogy a textíliák közül elsőként az a pátkai házaspár válogathatott – még a tegnapi nap folyamán -, amelynek a múlt héten égett ki a házuk.

Tovább...
 
Izgalmak a köbön Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 29.

ImageLeírhatatlanul izgalmas mérkőzésen büntetőlövésekkel nyert a Linz ellen az Alba Volán. A rendes játékidő utolsó másodpercében egyenlített a vendégcsapat, ám a végén a szerencse velünk volt. - Igencsak megfogyatkozva állt ki az Alba Volán a Linz ellen, Byström, Bonni és Martz sem állhatott Ted Sator mester rendelkezésére. Az ellenfél ezzel szemben teljes csapattal érkezett, így igen nehéz feladat várt csapatunkra.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 Következő > Utolsó >>

Eredmények 21770 - 21780 / 23308