Kezdőlap
Otthonteremtő Program  bérleti díj helyett kedvezményes hiteltörlesztés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 28.

Letették az alapkövét a Hübner András utcában épülő Gellért Háznak. Az Otthonteremtő Program keretében létrejövő társasház 268 lakást foglal majd magába, s elsősorban olyan fiatal házaspárok, gyermeküket egyedül nevelő anyák, illetve sokgyermekes családoknak biztosít majd otthont, akik önerőből nem tudnának saját lakást vásárolni. – A bérleti díj helyett kedvezményes hiteltörlesztéssel fizethetik vissza az új otthonukhoz kapott támogatást.

Tovább...
 
Ingyenesen tekinthetik meg a Fehérép Alcoa FKC szerdai meccsét a diákok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 28.

ImageAz őszi szünetre való tekintettel a Fehérép Alcoa FKC női kézilabda-csapatának holnapi mérkőzését belépő díj nélkül tekinthetik meg az érvényes diákigazolvánnyal rendelkező fiatalok. A székesfehérvári Köfém Sportcsarnokban lányaink ellenfele az ASA Hódmezővásárhelyi NKC lesz. Ezen kívül még két meccset rendeznek szerdán ehelyütt: 14 órakor a serdülők lépnek pályára, 16 órától pedig ifjúsági mérkőzés zajlik.

 
Bibliai Találkozásokon jártak az öreghegyi hívek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 28.

Image„Csodálatos volt, ahogy a tavalyi Szent Imre-relikviák is valósággal lenyűgöztek!” – áradozott az Egyházmegyei Múzeum Bibliai Találkozások című kiállításáról Molnár Miklósné hitoktató, aki a hétvégén több, mint húsz öreghegyi hívővel együtt megtekintette az említett tárlatot. A programot Tornyai Gábor, a helyi plébános szervezte az egyházközségében élők számára. A közösség tagjai tíz órakor találkoztak az Országalmánál, majd Sófalvi Katalin szakvezetését élvezve közel két órán át tanulmányozták a Múzeumban található kincseket. A „kirándulók” belépő díját az egyházközség állta.

 
Új honlapja van a Jobbiknak! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 28.
ImageElkészült a Jobbik Magyarországért Mozgalom Székesfehérvári Alapszervezetének új honlapja. – újságolta szerkesztőségünknek dr. Kummer Ákos alelnök - A www.jobbikfehervar.hu oldalon az olvasók információkat szerezhetnek a szervezet kialakulásának történetéről, programjukról, az alapító nyilatkozatról, az elnökségi tagokról, s különböző rendezvényekről.
 
A fehérvári rugbys lányok bajnoki mérkőzései Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 28.

ImageFRC – Batta: 14 – 7 - A sérülés hullám miatt az FRC női csapata – Gyölcsös Ferenc edző kifejezésével élve: - „serdülő kislányokkal" tudott csak kiállni a bajnokságban. A mérkőzésen csupán négy rutinos játékos szerepelhetett: Sólyom Beatrix, Kovács Judit, Pap Helga és Kaposi Anna. Az összeállítás ifjú szereplői: Mater Anett, Pintér Anett, Német Nikolet, Rideg Anna és Péter Noémi voltak. A mérkőzés 2 célját 10 ponttal Kaposi Anna szerezte, a jutalom rúgást pedig (4 pont) Pap Helga rúgta be.

Tovább...
 
Ösztöndíjak hátrányos helyzetűeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 28.

A héten még lehet jelentkezni a Bursa Hungarica, illetve a Tóth István és Tóth Terézia ösztöndíjakra. A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatra állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók és érettségi előtt álló középiskolások jelentkezhetnek. A Tóth István és Tóth Terézia ösztöndíjak célja szintén a diákok anyagi támogatása, ám erre már általános iskolás gyermekek is pályázhatnak. A részletes kiírásokat alább közöljük.

Tovább...
 
SMV-s művész-tanulók a Platánban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 28.

ImageAz SMV Festőtanoda növendékeinek legújabb alkotásaiból rendeznek kiállítást november 5-én, 17 órakor a székesfehérvári Platán Galériában. A december 3-ig látogatható tárlat bemutatkozó művészei: Bárány Fruzsina, Bárdosi Blanka, Dobos Bence, Károlyi Gitta, Kerekes Anett, Mikonya Mónika, Novák Nóra, Sándor Szilvia, Szabó Sára, Szőke Krisztina, valamint Móricz Károly, aki idén augusztusban kezdett el csak festeni tanulni, de tehetsége oly’ hamar megmutatkozott, hogy képei már most közönség után kiáltanak…

Tovább...
 
Kortárs Művészeti Fesztivál - a magyar kultúra népszerűsítéséért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 28.

ImageA 2010-es Európa Kulturális Fővárosa – projekthez kapcsolódóan együttműködési megállapodást kötött Pécs önkormányzata harmincegy várossal, illetve településsel – köztük Székesfehérvárral is. A csatlakozók ezzel azt vállalták, hogy a magyar kultúrát népszerűsítik hazánkban és határainkon túl. Városunk az egyedülállónak számító Kortárs Művészeti Fesztivált, s annak programjait szerepelteti majd a projekt prospektusaiban, hogy ekképpen is vonzó úticéllá tegye hazánkat a külföldiek számára.

Tovább...
 
Kik ellen játszanak focistáink a héten? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 28.

ImageAz FC Fehérvár játékosai holnap este lépnek pályára a Ligakupa 3. fordulójában az FTC ellen. A mérkőzést a Sóstói Stadionban tartják 19 órától - a közönség számára megnyitják az A, B, C, D szektorokat, valamint a vendégszektort is. A csapatra ezt követően szombaton vár egy újabb összecsapás: a Bajnoki mérkőzés 15 órakor kezdődik, s a fehérvári fiúk a Vasassal mérik össze tudásukat. Az FCF II - Csillaghegy NB III-as mérkőzése pedig vasárnap lesz 13:30-tól.

 
Négypontos meccs a Linz ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 28.

ImageNincs megállás az Alba Volán hokisai számára: a vasárnap esti győzelem után kedden ismét benépesülnek a Székesfehérvári Jégcsarnok lelátói, hiszen a Linz érkezik a Koronázóvárosba. - Nagyszerű diadalt aratott a Klagenfurt ellen az Alba Volán, a játékosok és a szakmai stáb is abban bízik, hogy kedden is lesz oka a szurkolóknak az örömre.

Tovább...
 
Brájer Éva fogadóórát tart Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 28.

ImageBrájer Éva, a 19. számú választókörzet önkormányzati képviselője fogadóórát tart a Gárdonyi Géza Művelődési Házban november 3-án (hétfőn), 17:30-kor. Ennek során a lakók tájékozódhantak a Rádió lakótelep fáival kapcsolatos tervekről és tennivalókról.

 
<< Első < Előző 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 Következő > Utolsó >>

Eredmények 21781 - 21791 / 23308